3 astro znamenja, ki se najtežje zaljubijo

Sebe imajo najraje, zato je ljubezen do drugih zanje posebna misija.

Sebe imajo najraje, zato je ljubezen do drugih zanje posebna misija.

Preprosto povedano, to so 3 astro znamenja, ki se predstavljajo kot najboljši v vsem česar se lotijo in ni osebe, ki bi jih prekašala. Le ugibate lahko, koga vedno postavijo na prvo mesto in kujejo visoko v zvezde… (sebe, seveda).

Bik
Biki ne marajo samozavestnih oseb, ki so prepolni sami sebe, saj jim predstavljajo resno konkurenco. Ker imajo močno intuicijo in začutijo nevarnost, ki lahko pomeni napad nanje še preden se dejansko zgodi, so eni izmed tistih ljudi, ki bodo naredili vse, da konkurenci onemogočijo preboj na njegovo mesto. Partnerska zveza z bikom je lahko zelo naporna, saj se vam bo zdelo, kakor da želi z vami tekmovati v vsakem trenutku.

Rak
Ne bi si mislili, da so lahko sicer izredno empatični in čustveni raki nagnjeni k visoki stopnji nevoščljivosti, ki jim preprečuje, da bi že v prvih trenutkih navezali tesnejše stike. Kadar imajo slab dan, je v njihovi bližini najbolj neznosno in ni osebe, ki bi jih v teh trenutkih lahko razvedrila. Pazite, da se raku ne zamerite, saj vam bo vaše napake le stežka odpustil.

Devica
Device potiho ne prenesejo ljudi, ki se ne vedejo po njihovih pričakovanjih. Kadar si osebe rojene v tem znamenju vbijejo v glavo, da se z vami iz neznanega razloga ne bodo razumele, boste njihovo mnenje zelo težko spremenili. Posebej previdni pa bodite tudi tisti, ki ste si sicer z devico v dobrem odnosu, saj lahko njen občutljiv karakter zmoti le beseda ob napačnem času ali kraju. Kako shajati z devico, se sprašujete? Na trenutke pozabite na svoj ego in nekoliko popustite v prepiru.

Fotografije: iStock, Instagram