5 stvari, ki jih počne resnično zaljubljen moški

Kako prepoznaš, da mu je resnično mar zate?

Pri moških je včasih težko vedeti, kaj v resnici čutijo, saj pogosto skrivajo svoje prave emocije. Ampak ko se enkrat zares zaljubijo, potem tudi oni težko nadzorujejo svoja čustva, ki kmalu priplavajo na površje. Zato pozabite na izkazovanje ljubezni v obliki dragih večerij, ogromnih šopkov cvetja in ostalih fotogeničnih gest, ki so potem dober material za družbena omrežja. Do ušes zaljubljenega moškega razkriva naslednjih pet stvari:

1. Spoštljiv je na vsakem koraku

Zadeva je sila preprosta – zaljubljen moški bo svoji izbranki ob vsaki priložnosti pokazal, da je ona zanj veliko več, kot le lep obraz in telo. Videz mu je seveda pomemben, ampak z razliko od avantur za eno noč, so zdaj v ospredju ostale, za uspešno zvezo precej bolj pomembne reči od telesnih atributov.

2. Vedno se je pripravljen pogovarjati

Na splošno velja, da moškim ni do dolgih pogovorov, ampak ko jim srce začne biti hitreje, so se s svojo izbranko pripravljeni pogovarjati ure in ure. Ob tem lahko moški zaradi vznemirjenja deluje rahlo negotovo, a bo to poskušal prikriti. Njegove oči se bodo iskrile in ustnice mu bo risal nasmeh. V teh trenutkih je iskreno zaljubljen moški pripravljen svoji dragi resnično odpreti srce in ji zaupati marsikatero skrivnost iz svojega življenja.

3. Ne pozabi na pomembne trenutke

Ne le rojstni dnevi in obletnice, zaljubljen moški se bo spomnil tudi ostalih trenutkov, ki so pomembni za žensko njegovega življenja. To je dokaz, da jo pozorno posluša, zato ve, katere stvari so ji pomembne in jo osrečujejo v življenju.

4. Trudi se postati boljši

Tipi znajo biti precej sebični v odnosu, ki jim po čustveni plati ne pomeni veliko. Ampak resnično zaljubljen moški bo iskreno delal na sebi in si prizadeval postati še boljši človek. Vse z namenom, da bi osrečil svojo drago.

5. Bori se za svojo ljubezen

Raziskave so pokazale, da ima povprečen moški, preden stopi v resno razmerje, v svojem življenju približno pet bolj ali manj površinskih zvez. Z razliko od kratkotrajnih avantur, bo resnično zaljubljen moški naredil vse, da bo njegova draga ostala z njim in je ne bo zlahka spustil iz rok.

Foto: Shutterstock