5 razlogov, zakaj se bivši naenkrat znova pojavi

In ravno takrat, ko si se počasi začela privajati na življenje brez njega.

Verjetno smo že vsi kdaj doživeli razmerje, ki se je začelo naravnost pravljično, potem pa so šle stvari naenkrat zelo narobe in razhod se je zdel edina smiselna rešitev. In ravno, ko si se počasi začela privajati na življenje brez njega, se je kot strela z jasnega znova pojavil pred tabo! Tukaj je pet najpogostejši razlogov, zakaj moški to radi počnejo.

1. Želi pokazati, da se je spremenil – na bolje

To ne pomeni nujno, da želi znova obuditi zvezo, ampak da je občutek krivde včasih preprosto premočan. Zaveda se, da je storil napako, iskreno obžaluje težke besede in neprimerna dejanja, zato skuša sedaj pokazati, da se je iz lastnih napak marsikaj naučil in želi pokazati svojo novo (boljšo) plat.

2. Želi preveriti, ali si se ti spremenila

V nasprotju s splošnim prepričanjem so tudi moški samo človeška bitja. V dobi družbenih omrežij je zanj edina boljša stvar od novega dekleta, videti na Facebooku osupljive fotografije svoje bivše, na katerih je ona videti stokrat bolje kot takrat, ko sta bila še par. Včasih je dovolj že en sam posnetek ali nekaj vrstic, ki se ga dotaknejo na prav poseben način in že skoraj ugasla iskrica se lahko hitro znova vname.

3. Želi te imeti pod nadzorom

Moški so znani po tem, da želijo imeti stvari čvrsto pod kontrolo. Mogoče gre le za radovednost in želi biti zgolj na tekočem z dogajanjem v tvojem življenju, lahko pa gre za precej bolj manipulativne razloge in te skuša na prefinjen način še vedno držati pod nadzorom. Takšen moški te zagotovo ne spoštuje.

4. Želi seks brez obveznosti

Mogoče je bila vajina kemija med rjuhami mnogo boljša kot izven njih in dejstvo je, da se noben moški ne želi odpovedati dobremu seksu. In morda se mu zdi, da bo do njega najlaže prišel, če se bo pretvarjal, da te pogreša in da ga zares zanima, kako se počutiš po vsem tem času, ko se nista videvala.

5. Iskreno si želi drugo priložnost

Bivši lahko na tvoja vrata znova potrka tudi s popolnoma iskrenim namenom, da bi bila ponovno skupaj. Spoznal je, da trava ni vedno bolj zelena na drugi strani ograje, iskreno te pogreša, obžaluje svoja dejanja, razmerja z drugimi ženskami se niso obnesla in v njem je ostala praznina, za katero ima občutek, da jo lahko zapolniš samo ti. Želi novo priložnost in upa, da je v tvojem srcu še ostal košček prostora zanj.