4 astro znaki, ki se ne zaljubijo z lahkoto

Pri njih je zaljubljenost dolgotrajen proces...

Ali povedano drugače, osebe, ki so rojene v naslednjih atroloških znamenjih, potrebujejo veliko časa in trdno prepričanje v odnos z izbrano osebo, da se sploh lahko zaljubijo.

RAK
Čeprav raki in rakice veljajo za najbolj čustvene osebe, s katerimi se težko kosa kdorkoli drug, se začuda zaljubijo zelo redko in preden se, preteče ogromno časa. Pa vendar, ko se le zaljubijo so njihova čustva do druge osebe tako intenzivna, da se le stežka odljubijo, za izbrano osebo pa bi naredili vse, kar je v njihovi moči.

VODNAR
Če bi bilo po njihovo, bi celo življenje najraje preživeli kot svobodnjaki, sami s sabo in s svojimi interesi. A kljub izredno svobodnjaškemu duhu, ki jih odlikuje, je tudi pri njih zaljubljenost tako intenzivna, da le stežka nadzorujejo svoja čustva.

DEVICA
Za osebe, rojene v znamenju device, je značilno, da se le stežka spustijo v ljubezensko razmerje. Od slednjega jih najbolj odvračata močna nezaupljivost do ljudi in nesproščenost v družbi, ki jim otežuje navezovanje stikov. Pri njih je zaljubljenost kompleksen proces, ko pa se zgodi, prodre na plan njihova stroga preciznost in podrobno analiziraje vseh korakov.

KOZOROG
Kozorogi in kozoroginje so močno prizemljene osebe, zato imajo svoja pričakovanja in merila o partnerju brezhibno razčiščena in točno vedo, s kakšno osebo bi bili pripravljeni preživeti več časa. A tudi to se pogosto izkaže za ne najbolj hvaležno lastnost, saj se izgubljajo v dolgem čakanju na pravo osebo in odvračajo vse, ki ne izpolnjujejo v celoti njihovega ideala.