10 stvari, s katerimi ga boš definitivno osvojila!

Raziskave kažejo, da si moški ob sebi želi predvsem naravno žensko, ki je zvesta sebi, ki je zadovoljna v svojem telesu in se zna obnašati kot ženska in dama!

Najbrž si vsaka od nas želi, da bi bil nasprotnemu spolu privlačna. Ko enkrat pride tisti pravi, pa je še posebej pomembno, da v vezi ohranjamo prvotno vznemirjenje. Medtem ko se trudimo in raziskujemo z iskanjem magične formule, po kateri bo naš partner za večno ostal nor na nas, pa so mnoge raziskave pokazale, da si moški ob sebi želi predvsem naravno in urejeno žensko, ki je zvesta sebi, ki je zadovoljna v svojem telesu in se zna obnašati kot ženska in dama.

Tukaj je 10 reči, ki se tvojemu moškemu na tebi zdijo še posebej privlačne:

1. Beli, naravno sijoči zobje – nasmeh je tisto, kar moški pri ženski najprej opazijo, zato je zelo pomembno, da so zobje beli. A še preden se naročite na beljenju zob, ne prehitevajte! Ni potrebno, da so vaši zobje biserno beli, pomembno je, da so zdravi in naravno sijoči.

2. Rdeča šminka! Vsekakor obstaja povezava med privlačnostjo in rdečo barvo. Ta barva strasti deluje tudi na moške, ki si ne morejo kaj, da jih pogled na tvoje polne rdeče ustnice ne bi predramil in si ne bi zaželeli, da vanje strastno zagrizli.

3. Širši boki. Čeprav v modnem svetu vse stremi k iskanju idealnih manekenskih mer, pa moški nad pretirano suhimi postavami niso navdušeni. Privlačijo jih obline in nad nekaj centimetrov širšimi boki se kljub tvoji skrbi niti najmanj ne pritožujejo.

4. Ne preklinjaj! V preklinjanju res ni nič privlačnega in damskega, moški pa si ob sebi zagotovo ne želi ženske, ki se izraža kot skupina lokalnih pijančkov.

5. Rjavolaske zmagajo! Čeprav velja rek, da se blondinke znajo boljše zabavati, pa moško populacijo kljub vsemu bolj privlačijo rjavolaske.

6. Manj make-upa! Najbrž bi si mislila, da je moška populacija povsem nora na “Kim Kardashian look” z debelim nanosom pudra, močno zasenčenimi ličnicami in dolgimi gostimi umetnimi trepalnicami, a to ne drži. Čeprav pogosto sanjajo o njih, pa si ob sebi želijo naravno lepo žensko.

7. Ostani fit! Moški si ob sebi ne želijo vreče kosti, niti jih ne boš prepričala s stradanjem in pretirano skrbjo nad svojim videzom. Kljub vsemu pa jim je pomembno, da je njegova partnerka aktivna, urejena in zadovoljna v svojem telesu.

8. Služi svoj denar! Ni mu pomembno, da domov nosiš ogromne količine denarja, moškemu je važno le, da si finančno samostojna in ne v celoti odvisna od njega.

9. Znaš kuhati? Da boš v njegovih očeh še bolj privlačna, mu vsaj trikrat na teden nekaj skuhaj. Moškemu je pomembno, da se njegova ženska zna obrniti v kuhinji in pri drugih gospodinjskih opravilih.

10. Bodi ženstvena! Urejenost, nežnost, prefinjenost, umirjenost, skrbnost … to in še mnogo je lastnosti, ki žensko delajo Žensko. Utelesi jih in tvoj moški te bo oboževal do konca življenja.