10 sanjskih spalnic

Čudovite spalnice, ki so pravi pojem udobja in sprostitve.

V spalnici prebijemo kar tretjino svojega življenja, zato je to morda najpomembnejši prostor v hiši ali stanovanju. In čeprav večino časa v njej prespimo, pa še zdaleč ni nepomembno, kako je ta najbolj intimen prostor v domu urejen. Za navdih smo izbrali deset sanjskih spalnic, ki so pravi pojem udobja in sprostitve.

1. Bela, zasanjana, sproščujoča, svetla, prostorna in skandinavsko minimalistična. Vse to je spalnica britanske blogerke Olivie Silk, ki je naravnost sanjski prostor vsake modne navdušenke.

2. Postelja na podestu je izvrstna rešitev zlasti za manjše prostore, saj na ta način dobimo dodaten prostor za shranjevanje. A to še zdaleč ni glavna odlika te ultra šik spalnice v trendovskih barvnih odtenkih.

3. Praktična vintage lesena klopca, dodatek iz umetnega krzna in malo zelenja – dovolj za sanjsko spalnico v čutnih ženskih tonih.

4. Za stylish spalnico so dovolj tri stvari: kultna fotografijo Kate Moss na steni, šik nočna omarica na kolesih in domiselna nočna lučka.

5. V 2016 je bilo vse v znamenju rožnate barve, ki se izvrstno ujema z dodatki iz bakra. Tudi v tej sanjski spalnici.

6. Gigantske pletene odeje so zaradi svoje mehkobe, teksture in barv, postale prava uspešnica in skoraj nepogrešljiv dodatek v vsaki elegantni spalnici.

7. Kaj pravite na to svetlo in odprto spalnico s čudovitimi detajli? Très chic, très hip, très sexy!

8. Spalnice obdane s steklom, so še eden od vročih trendov v zadnjem času. Ta je še posebej osupljiva, najdete pa jo v tem spektakularnem stanovanju.

9. Postelja na leseni paleti, zraven bele opečnate stene, zgoraj pa lepa galerija… Sanjsko!

10. Lesena tla, visok strop, opečnata stena in veliko beline…

Foto: Pinterest