Horoskop: Znamenja, ki imajo kratke živce

Previdno s temi tremi znamenji! Imajo zelo nizek prag tolerance...

Neradi slišimo izgovore v stilu: ”Ne morem si pomagati, sem zelo temperamenten.” Od sedaj naprej trem znamenjem lahko malce prizanesemo, saj je nestrpnost pri njih zapisana v zvezdah.

Oven

To ognjeno znamenje ima zelo kratke živce. Kar vsi okoli njega dojemajo kot nekaj običajnega, oven občuti kot napad na njegov ego. Vpliv Marsa je pri ovnih odgovoren za nepotrpežljivost in agresijo. Njihovi napadi besa so zelo burni, je pa dobro vsaj to, da se hitro pomirijo.

via GIPHY

Lev

Lev je malenkost blažja različica ovna. Razjezijo se lahko že zaradi malenkosti, hkrati pa hitro pozabijo, zaradi česa so se razjezili. Vedno iščejo pravico in na situacijo gledajo razumno. Če bodo spoznali, da so v zmoti, bodo popustili, vsekakor pa obožujejo trenutke, ko je vse po njihovi volji.

via GIPHY

Škorpijon

Ne rabijo veliko, da eksplodirajo. Ko se razbesnijo, so pripravljeni na nizke udarce. Provocirajo, žalijo, hitro pa so pripravljeni tudi na fizični obračun, samo da bi iz nasprotne strani izzvali bes. Včasih jim niti to ni dovolj, zato se v njih porodi želja po maščevanju, ki ga bodo načrtovali dolgo in natančno.

via GIPHY

Foto: Pinterest