Horoskop: Trije največji opravljivci – ste med njimi?

Premislite ali jim boste zaupali kakšno skrivnost.

Na svetu verjetno ni človeka, ki kdaj pa kdaj ne bi malo obrekoval. Je pa ta ”šport” za nekatere stalna praksa. Morda se tega niti ne zavedajo, saj kot pravijo zvezde, so določena znamenja preprosto nagnjena k opravljanju. Poglejmo katera so in ali jim boste po tem še kdaj zaupali kakšno sočno skrivnost.

via GIPHY

Vodnar

Vodnarji obožujejo družbo in deljenje informacij s svojimi prijatelji. Zelo radi komentirajo popolnoma vse, brez izjeme. Tudi ko gre za podrobnosti o zasebnem življenju, ne poznajo mej. Ker jih zanima vse, bodo iz vas poizkušali izvleči vse informacije, tudi tiste, ki jih ne želite deliti.

Strelec

Strelci so zelo komunikativni, imajo veliko prijateljev, s katerimi se zelo radi pogovarjajo o vseh mogočih stvareh. Pri deljenju informacij nimajo zavor, z vami bodo delili tudi podrobnosti iz svojega trenutnega in preteklega ljubezenskega življenja. Vprašajte se, če so sposobni z vami deliti podrobnosti o spolnosti ali ne bodo s svetom delili tudi vseh vaših osebnih zadev.

via GIPHY

Oven

Ovni zelo radi širijo trače o vsem in vseh, blizu pa jim je tudi obrekovanje. So tisti, ki iz muhe naredijo slona. Čeprav se zelo trudijo skriti to negativno stran, svojega sogovornika hitro napeljejo k obrekovanju, sogovornik pa se tega niti ne zaveda. Torej oči na peclje, pravi karakter bodo ovni pokazali takoj, ko se bo pojavil prvi sočen trač.

Foto: Pinterest