Horoskop: Ste vezani s Strelcem, Vodnarjem ali Ribo?

Še posebej pazite na Strelce! Da ne boste rekle, da vas nismo opozorili…

Zvestoba ima v razmerju lahko številne definicije. Za nekatere je najpreprostejša najbolj osnovna – ne varaj. Za druge pa je ta definicija na višjem nivoju in zagovarja partnerja ne glede na situacijo. Ne glede na to – ta tri znamenja so najmanj zvesta.

Strelec

Strelci so fantastični ljudje. Ko pa je v vprašanju zvestoba, so enostavno preveč nepredvidljivi in svobodomiselni, da bi se nekomu lahko obvezali 100%. To ne pomeni, da so vsi Strelci tega sveta nezvesti, pomeni le, da je zvestoba zanje prava borba. Strelce namreč privlači vse novo in nepoznano, kar se odraža tudi v razmerju.

via GIPHY

Vodnar

Vodnarji so izjemno ambiciozni, še posebej ko gre za reševanje sveta, kar je hkrati njihova najboljša in najslabša lastnost. Čeprav obožujejo ljudi, se ta lastnost večkrat izkaže za slabo, saj bodo lastno razmerje žrtvovali za višje dobro. Vodnarjev drugi ljudje niti ne pritegnejo, bolj jih delo, zato velikokrat na delovnem mestu ostanejo do večera.

Ribi

Ribe so sijajni ljubimci, vendar imajo en velik problem – prevečkrat se zgodi, da je zanje trava bolj zelena nekje drugje. Ribe obožujejo biti zaljubljene, ne prenesejo pa občutka, da so obtičale na mestu. Najpomembnejše jim je, da se razvijajo njihovi interesi in takoj ko bodo začutili, da so razmerje prerasli, se bodo odpravili naprej, pa naj vam bo to všeč ali ne.

Foto: Pinterest