Horoskop: Šest najboljših parov zodiaka

Ti pari so skupaj nepremagljivi.

Ste na lovu za svojo horoskopsko sorodno dušo? Preverite katero znamenje vam je usojeno in si olajšajte iskanje.

via GIPHY

Oven in Vodnar

Ko se srečata ti dve znamenji, je avantura neizbežna. Oba sta namreč znana po avanturističnem duhu. Skupaj sta recept za razburljivo ljubezensko razmerje, saj sta pripravljena preizkusiti marsikaj, naj gre za spalnico ali pa kateri koli drugi prostor. Pomembno jim je, da pri vseh stvareh oba uživata. Najboljše pri vsem je, da vse želita početi skupaj, razumeta pa tudi, da kdaj pa kdaj potrebujeta čas zase.

Bik in Rak

V ljubezenskem razmerju Bik in Rak odlično funkcionirata. Razumeta se na višji ravni. Močno sta povezana tako fizično, duševno in čustveno. Medsebojno razumevanje jima pomaga ustvariti močno vez, ki se s časoma samo še krepi.

Dvojčka in Vodnar

Njuno ljubezensko razmerje se popolnoma razlikuje od vseh ostalih parov. Eden drugega razumeta na popolnoma nezemeljskem nivoju – čustvenem in mentalnem, zaradi česar imata občutek, da mesec preživet skupaj, traja leta. Vsak njun dan preživet skupaj je poln ljubezni, razumevanja in intimnih trenutkov. Vsak njun trenutek preživet skupaj je fantastičen, oba razumeta partnerjeve potrebe za neodvisnost, zato je njuna zveza vsak dan močnejša.

via GIPHY

Rak in Ribi

V ljubezenskem razmerju funkcionirata fantastično v katerikoli situaciji, ker se instiktivno kozmično privlačita. Oba sta zelo ponosna na to, da svojega partnerja poznata do potankosti, zato je njuna veza vsak dan močnejša, z leti pa neuničljiva. Z njima se vsi radi družijo, saj vedo, da je to par, s katerim ni nikoli dolgčas. Ribe v odnosu negujejo vse kar jih povezuje, Raki pa se popolnoma in zavedno predajo partnerju.

Lev in Strelec

Med njima je strasten odnos, ki temelji medsebojnem uživanju tako v ljubezni kot v življenju nasploh. Zahvaljujoč temu, sebe v odnos vlagata maksimalno in poveličujeta eden drugega. Imata skupne cilje, skupne sanje, eden drugega tudi mentalno in duševno spodbujata. Po njiju se vsi lahko zgledujejo, sami pa zelo radi svetujejo drugim parom. Njuno neverjetno mentalno povezanost je nemogoče uničiti.

Devica in Bik

Onadva kot par lahko uspeta brez težav. Oba sta namreč zemeljski znamenji, zaradi česar se privlačita in se držita skupaj kot lepilo. Skupaj uživata vsak dan, zaradi tega je njuna zveza izrazito mirna in harmonična. Eden do drugega sta poštena in odprta, kar jima omogoča, da sta super povezana v resnem ljubezenskem razmerju. Eden drugemu sta predana, še posebej zato, ker čutita, da sta enaka na vseh možni nivojih.

Foto: Pinterest