Horoskop: Pripadnice teh 3 znamenj letos čaka zaroka

Ste med njimi?

Če ste rojene v enem izmed teh treh znamenj zodiaka, bi se letos moral na vašem prstu zasvetiti zaročni prstan.

Devica

Redko katero devico bo snubitev vrgla iz tira. In to ne zato, ker si pred nekaj dnevi našla zaročni prstan in ugotovila, da te bo tvoj dragi zasnubil, ampak zato, ker si že pred nekaj meseci analizirala vajino zvezo, da bi ugotovila kako resna je. Če misliš, da si pripravljena, se sprosti in reci da. Zasnubil te bo najverjetneje proti koncu poletja, morda celo na tvoj rojstni dan.

via GIPHY

Bik

Poletje ti daje dodatno porcijo energije, ki jo vlagaš v vajino razmerje. Trudiš se, da bi bilo med vama vse v redu, nenehno iščeš nove stvari, ki bi popestrile razmerje, svojega izbranca pa zasipaš z ljubeznijo. Vse to nanj deluje tako dobro, da lahko kmalu pričakuješ snubitev. Načrtujeta počitnice na morju? Po vsej verjetnosti te bo zasnubil tam.

Lev

Pripravi se na to, da se bo konec julija zgodilo nekaj pomembnega. Namreč, okoli 31. julija so sonce, luna, planet ljubezni Venera in Mars v znamenju leva. Takšna kombinacija pa je za tvoje znamenje napoved za pozitivne dogodke na področju ljubezni. Zelo mogoče je, da te bo zasnubil povsem nepričakovano.

via GIPHY

Foto: Pinterest