Zadišalo bo po jutranji zarji

Čudovita kolekcija dišav in izdelkov za nego telesa...

Bolj kot se bližajo praznični dnevi bolj diši po nežnih cvetovih prazničnih dišav. Steklenička nove dišave se blešči v pudrasto rožnatih odtenkih pravkar razprtih cvetov in v sebi nosi dišavo jutranje zarje. Pri Loccitanu pravijo, da ta sijajna esenca, ki je ujeta tudi v negovalnih izdelkih, ki dopolnjuje celotno linijo, kristalno čista in nežna kot rosna kapljica, ki se lesketa v jutranji zarji.

Terre de Lumière L’Eau je dišava jutranje zarje – čudovitega trenutka, ko se na obzorju pojavijo prvi sončni žarki. V njej se prepletajo sprva lahkotne, mehke cvetne note; vsak akord se počasi razvija do svoje polnosti, prav tako kot nov dan v Provansi. Preden se cvet potonike odpre v srcu dišave, bergamotka in rožnati poper pričarata svež jutranji zrak. Nato pa sonce ogreje zemljo in cvetne note zaplešejo čuten ples z belim maskom in tonko.

Ikonična steklenička se sedaj blešči v pudrasto rožnatih odtenkih pravkar razprtih cvetov, ki se kopajo v jutranji zarji. Terre de Lumière L’Eau je kristalno čista in nežna kot rosna kapljica, ki se lesketa v jutranji zarji. Njena sijajna esenca je ujeta tudi v negovalnih izdelkih, ki prinašajo dar sijajne svetlobe iz Provanse. Dišava bo na voljo na prodajnih mestih in v spletni trgovini L’occitane od 2. novembra.

PR vsebina