Pordela koža, razpokane ustnice in razdražene oči so stvar preteklosti!

dm z novo linijo ličil trend IT UP Sensitive

dm predstavlja novo linijo ličil trend IT UP Sensitive, ki neguje, ščiti in pomirja kožo. Vsi izdelki so dermatološko in oftamološko potrjeni in so brez škodljivih dodatkov. V modnih in intenzivnih dolgo obstojnih barvnih odtenkih boste zažarele z brezhibno poltjo, gostimi trepalnicami in lepimi ustnicami!

Občutljiva koža potrebuje posebno nego in velikokrat je težko najti ustrezne izdelke, ki jih taka koža dobro prenaša. Znamka trend IT UP je razvila linijo ličil, ki so posebej primerna za občutljivo kožo. Izdelki vsebujejo sestavini DEFENSIL®-PLUS in SYMCALMIN®, ki prispevata k ohranjanju naravne zaščite in k negovanem videzu kože. Linija izdelkov trend IT UP Sensitive vsebuje učinkovite sestavine, ki poskrbijo za dobro prekrivnost in dolgotrajno obstojnost. Privoščite si naše izdelke v modnih in intenzivnih barvnih odtenkih, ki so na voljo po ugodni ceni.

Zakaj izbrati trend IT UP Sensitive?

  • Za potrebe občutljive kože;
  • Učinkovine, ki negujejo in pomirjajo kožo ter so brez škodljivih dodatkov;
  • Optimalna, dolgoobstojna prekrivnost in modni, barvno intenzivni rezultati;
  • Dermatološko potrjeno, da občutljiva koža izdelek dobro prenaša, oftalmološko potrjeno, da občutljive oči izdelek dobro prenašajo;
  • Brez parfumov.