Kako izbrati pravo maskaro za svoj tip trepalnic?

Najti pravo za svoj tip trepalnic je tako zahtevno, kot odkriti prava oblačila za svojo postavo.

Niso vse trepalnice enake in s to mislijo bi morali pristopati tudi k izboru prave maskare. Najti pravo krtačko in formulo za svoje trepalnice je prav tako zahteven projekt kot poiskati pravo nego za svoj tip kože. In ko že najdemo izdelek, ki našim trepalnicam kar najbolj laska, je potrebno izbrati še pravo tehniko nanosa, da pod njenim pritiskom trepalnice dobijo kar najbolj očiten zavih, dolžino in volumen. Poiskati maskaro za svoj tip trepalnic bi zlahka enačili z izborom pravih oblačil za svoje telesne proporce. Ko najdemo odgovarjajoči stil, barve in silhuete, je potrebno vse to nase navleči z veliko mero občutka.

Da bo izbor maskare lažji, vam svetujemo, da pobrskate med ponudbo osmih maskar znamke IDUN Minerals, ki vsebujejo visoko prečiščene mineralne formule in pigmente ter na najbolj naraven način ustvarijo dolge, močne in zdrave trepalnice. Vse maskare so oftamološko testirane, nimajo dodanih dišav in so primerne tudi za osebe z občutljivimi očmi in tiste, ki nosijo kontaktne leče. Kakšno maskaro, torej, izbrati za svoj tip trepalnic, svetujemo v nadaljevanju:

Dolge trepalnice: Izberite maskaro s formulo in ščetko, ki poudari naravno dolžino trepalnic in jih zaviha (svetujemo IDUN Minerals EIR). Na ta način se oko odpre in pogled v eni potezi postane bolj dramatičen. Za boljši učinek več maskare nanesite na zunanje zgornje trepalnice in tako ustvarite usodno privlačen mačji pogled brez uporabe črtala.Kratke trepalnice: Izberite tanjšo maskaro s ščetko z gostimi ščetinami (svetujemo vodoodporno IDUN Minerals VATN), da se boste z njo res približali korenu vsake trepalnice, trepalnico enakomerno objeli in ji na ta način podarili kar najboljši zavih in volumen.Ravne, nezavihane trepalnice: V tem primeru je obvezna predhodna uporaba »kodralnika« za trepalnice. Nato uporabite tanjšo maskaro za privihanje trepalnic (svetujemo IDUN Minerals EIR Curly), ki bo vsako trepalnico posebej objela in poudarila učinek predhodne uporabe kodralnika. Trepalnice bodo po nanosu takšne maskare pridobile tudi na volumnu. Namig, da se bodo zavihane trepalnice obdržale skozi ves dan: Tik preden se maskara povsem posuši, trepalnice s prsti potisnite nazaj v smeri veke.Kratke, nesorazmerno dolge trepalnice: Takšna dolžina trepalnic je pogosto negativna posledica podaljševanja trepalnic ali nenehne uporabe seruma za rast trepalnic, ki zmoti naravni proces rasti trepalnic. V tem primeru je izredno pomembno, da izberete maskaro, ki sestoji iz naravnih rastlinskih sestavin. Uporabite maskaro z zaobljeno koničasto ščetko (svetujemo 100% vegansko maskaro IDUN Minerals GULL) in z njo poudarite predvsem daljše trepalnice, krajše, sploh tiste na zunanjih kotičkih, pa izpustite, saj boste na ta način prikrili neenakomerno rast trepalnic in optično podaljšali trepalnice.

Foto: Idun Minerals