Tri barve lakov za nohte, ki pomladijo vaše roke

Tri barve, ki imajo na rokah anti-aging učinek, so rdeča, oranžna in roza!

Lak za nohte lahko odlično uporabljamo za vizualno prikrivanje znakov staranja vaših rok, poleg tega bo odvrnil pozornost z njih.

Ko govorimo o staranju kože, je naša prva misel naš obraz, kajne? V resnici se prvi znaki staranja ne kažejo le na obrazu temveč tudi na naših rokah. Če temu do sedaj še niste posvečale preveč pozornosti, smo prepričani, da boste v prihodnosti (zavedno ali nezavedno) pogled začele usmerjati na roke.

Poleg različnih krem, staranje kože na rokah pomagajo prikriti tudi laki za nohte. Če boste izbrale pravilne barve, imajo lahko pravi anti-age učinek. Izbirajte med rdečo, oranžno in roza.

Rdeča barva

Toda ne katerakoli rdeča! Pri izbiri morate biti previdne. Izogibajte se rdeči z modrim podtonom, saj bo ta poudaril žile na rokah in starostne pege. Izberite lake, ki imajo oranžne podtone, ker boste na ta način pozornost usmerili na manikuro.

Oranžna barva

Enako velja za vse odtenke oranžnega laka. Z njo nikakor ne morete zgrešiti, ker se zelo dobro ujame z vsako poltjo. Oranžna je že sama po sebi zelo privlačna barva, z njo na nohtih bodo jasno, tudi vaše roke videti bolj privlačne.

Roza barva

Roza je tako rekoč barva mladosti. Izbirajte med toplimi odtenki teh barv, saj boste s hladnimi toni dosegle neželeni učinek.

Če se želite izogniti neželenemu učinku videza starih rok, se izogibajte tudi svetlo modri, sivi, kožni, bordo rdeči, temno modri in temno vijolični barvi.