Top frizur’ca za 2020 je kratek paž

Preverite v kakšnih oblikah bomo v prihajajočem letu nosile kratek paž.

Novo leto za marsikoga med nami predstavlja popolnoma nov začetek, sprejemanje različnih zaobljub ali pa le manjšo spremembo. Če ste morda razmišljale o svežem videzu, vam predlagamo, da v leto 2020 zakorakate z najbolj trendi pričesko. Laskavi naziv je tokrat osvojil kratek paž, ki pa ne bo tak kakršnega smo bile vajene do sedaj. Prihaja namreč v prenovljenih oblikah. Preverite torej top 5 načinov za nošenje kratkega paža v prihajajočem letu.

1. Raven pažPrihodnje leto bomo paž videvali v najčistejši obliki – ravnega z dolžino tik pod čeljustjo. Popestrite ga lahko z rahlimi valovi in s tehniko balayage v blond odtenkih, kot je to storila Margot Robbie.

2. Stopničaste koniceRazličica kratkega paža, ki bo odlično videti s kodri ali pa na popolno ravnih laseh, kot jih ima Dua Lipa.

3. Asimetrični pažUvršča se med najbolj priljubljene, ker oblika pričeske pristaja vsem vrstam obraza, povrhu vsega pa mehča obrazne linije, zaradi česar boste videti mlajše. Kratek asimetričen paž obožuje tudi igralka Rosamund Pike.

4. Stopničasti pažJe najbolj seksi oblika paža, ustvari volumen, hkrati pa je izredno preprost za oblikovanje. Zanj se je odločila Emily Ratajkowski.

5. Kratek paž s frufrujemVsem zgoraj naštetim oblikam kratkega paža boste v letu 2020 dodale pikico na ‘I’ s frufrujem. Slednji je lahko odrezan naravnost, počesan na stran ali pa v stilu zavese, vse je odvisno katera oblika vašemu obrazu najbolj ustreza. Taylor Swift je s kratkim ravno postriženim pažem in frufrujem videti vrhunsko.

Foto: Getty Images