‘Toasted coconut hair’ je nov trend barvanja las – noro!

Temnolaske bodo navdušene!

Poleg ‘glass hair’ bo ‘toasted coconut hair’ favoritni jesenski lepotni trend, ki bo spremenil vaše želje barvanja las.

Začetek poletja je bil zaznamovan s toplimi barvami las, kjer se je za najbolj priljubljen odtenek izkazala barva kave. Po umirjenem barvnem trendu so Instagram preplavile fotografije zvezdnic, ki so se navduševale nad gladkim in sijočim pažem ‘glass hair’, no sedaj je ponovno na vrsti nov trendi odtenek v barvi kokosa.

‘Toasted coconut hair’ je najnovejši lepotni trend barvanja las, ki posnema vse kokosove odtenke – od bele sredice do rjave lupine. Glavno vodilo takšnega barvanja las je temnejši zgornji del lasišča, ki proti konicam izgublja rjavkast odtenek, kjer ga nadomesti bela s hladnejšimi sivimi podtoni. Zadnji lepotni krik je nedvomno odlična nadgradnja lanskega velika trenda ‘bronde’ las, saj se bodo tudi letos na čimbolj naraven način prelivali izredno temni in povsem svetli odtenki.

Če si naravna temnolaska je omenjen trend barvanja las kot nalašč zate, saj boš zaradi temnejše osnove lažje in na lepši način ohranjala barvo svežo in urejeno. Največji trik tega trenda je dosežen šele takrat, ko boš pustila da svetla barva rahlo izbledi, temni lasje pa bodo pri vrhu prišli zato bolj do izraza.

Lepotni trendi stiliziranja in barvanja las se širijo hitreje kot kadarkoli prej, zato lahko le z zanimanjem pričakujemo nadgradnjo tudi slednjega lepotnega trenda.

Fotografije: MarieClaire.com