To je izjemna učvrstitvena krema proti temnim lisam z zaščitnim faktorjem SPF50

NOVO v liniji Neovadiol: nekaj, kar je navdušilo tudi Mojco Mavec

Nova učvrstitvena krema Neovadiol zagotavlja trojno učinkovitost na koži in je odgovor na potrebe kože v menopavzi glede starostnih lis, čvrstosti in gub. Nad kremo je navdušena tudi novinarka, televizijska voditeljica in popotnica Mojca Mavec.

Čeprav se o obdobju menopavze danes več ve in bolj odkrito govori, beseda menopavza še vedno povzroča predvsem negativne prispodobe. Najprej na misel pridejo vročinski oblivi, povečanje telesne teže, nespečnost, suha, povešena koža in nekaj, kar je morda prvi znak starosti – temne lise. Vendar pa lahko danes na večino teh simptomov delujemo preventivno. Temeljno razumevanje hormonskih sprememb, skozi katere gredo ženske ob koncu reproduktivnega obdobja, je francosko dermokozmetično znamko Vichy spodbudilo k razvoju posebnih formulacij za to življenjsko obdobje. Tako se je rodila linija izdelkov Neovadiol, ki se ji zdaj pridružuje Neovadiol učvrstitvena krema proti temnim lisam SPF50.

ZAKAJ JE ZAŠČITA PRED SONCEM NUJNA V MENOPAVZI?

Po desetletjih raziskav ni več dvoma, da izpostavljanje soncu brez ustrezne zaščite škoduje koži in pospešuje staranje. Zato boste pogosto slišali, da je najpomembnejši korak v rutini proti staranju SPF faktor. V menopavzi je zaščita pred soncem še posebej pomembna, saj se gube in temne lise pod vplivom UV-žarkov okrepijo.

Znano je, da hormonska nihanja v obdobju menopavze vodijo do zmanjšane proizvodnje kolagena in slabšega zadrževanja vlage. Posledično koža izgubi čvrstost, postane suha in tanka, gube pa postanejo bolj izrazite. Hkrati se zmanjša število pigmentnih celic, ki se v starosti različno grupirajo in tako nastajajo temne lise, ki vplivajo na samozavest.

CILJNA NEGA PROTI GUMAM IN TEMNIM LISAM

Nova učvrstitvena krema Neovadiol proti temnim lisam SPF50 vsebuje razširjen kompleks učinkovin za reševanje vseh težav s staranjem kože v menopavzi. Aktivni učinkovini za obnovitev gostote kože, Proxylane in izvleček sene, pomagata nevtralizirati vidne vplive hormonskih sprememb na kožo in izboljšati gostoto kože. UV-filter širokega spektra SPF50 in niacinamid (vitamin B3) pomagata pri odpravljanju in preprečevanju vidnih znakov fotostaranja. Omega 3, 6 in 9 maščobne kisline nadomestijo izgubo kožnih lipidov za globinsko nahranitev kože.

RUTINA V NEKAJ KORAKIH

Zjutraj nanesite nekaj kapljic Neovadiol MENO 5 BI-seruma pred nanosom Neovadiol učvrstitvene kreme proti temnim lisam SPF50, zvečer pa uporabite Neovadiol hranljivo nočno nego za čvrstost kože v postmenopavzi.

Če ste še vedno v perimenopavzi, »prehodnem obdobju«, za katerega so značilni neredni cikli, vročinski oblivi in ​​zmanjšana elastičnost kože, po Neovadiol MENO 5 BI-serumu zjutraj nanesite Neovadiol dnevno nego za gostoto in polnost kože v perimenopavzi in Capital Soleil UV daily tekoči fluid proti znakom fotostaranja. Zvečer uporabite Neovadiol nočno nego za obnovo in gostoto kože v perimenopavzi.

O PERIMENOPAVZI Z MOJCO MAVEC

Nad linijo Neovadiol je navdušena tudi novinarka, televizijska voditeljica in popotnica Mojca Mavec, ki je dejala:

»(Peri)menopavza je pomembno obdobje v življenju vsake ženske in pomembno je, da o njej govorimo odkrito in brez predsodkov. V menopavzi prihaja do novega dojemanja lastnega telesa in ženskosti. Ne gre za konec, ampak za začetek nečesa novega, vznemirljivega! Vesela sem, da VICHY podpira ženske in jih opogumlja, da o tem posebnem obdobju spregovorijo brez zadržkov, hkrati pa z izdelki Neovadiol, razvitimi posebej za kožo v menopavzi, koži vrača mladostnost in sijaj – BREZ PAVZE!«

Mojca nastopa kot glavni obraz najnovejše Vichyjeve oglaševalske kampanje, ki ozavešča o pomembnosti odkritega pogovora o menopavzi in rešitvah za težave s kožo, ki se lahko pojavijo v tem obdobju.

PRISLUHNITE TELESU, POIŠČITE PODPORO

Ni razloga za strah pred spremembami, ki jih prinaša novo življenjsko poglavje. Če se ozrete okoli sebe, boste videli veliko število žensk, ki svoja najboljša leta živijo prav v menopavzi in uživajo v modrosti, moči in svobodi, ki jih ta prinaša. To je obdobje, ko se na novo opredeljujejo prioritete in odkrijejo nove strasti, skrb zase pa je sprejeta kot nuja. Menopavza je obdobje v življenju vsake ženske, ki potrebuje podporo pri premagovanju sprememb in izzivov. V Facebook skupini »BREZ PAVZE V MENOPAVZI« z več kot tisoč članicami ženske iskreno razpravljajo o svojih izkušnjah in iščejo nasvete, kako se soočiti s spremembami. Vprašanje, ki jih vse zanima, je: »Zakaj bi si morali v menopavzi vzeti pavzo?« Vabimo vas, da svoje izkušnje delite v Facebook skupini in redno skrbite zase.

Prisluhnite svojemu telesu, uporabljajte sodobne rešitve, ki vam bodo pomagale ohraniti zdravje, lepoto in samozavest ter ne pozabite – brez pavze v menopavzi!

Za več priporočil obiščite Vichyjevo spletno stran, posvečeno menopavzi, in s pomočjo strokovnih nasvetov ter ustrezne nege uživajte v potovanju skozi še eno poglavje vašega življenja!

Več informacij o izdelkih in ponudbi Vichy najdete na spletni strani vichy.si