To je ekstra pričeska, ki pristaja vsem obrazom

Neverjetno vsestranska pričeska.

Ni skrivnost, da je paž brezčasna pričeska, ki pristaja vsem oblikam obraza. Katera pa je oblika pričeske, ki si jo lahko privoščimo prav vse ženske? To je pričeska mokrega videza.

Pričesko mokrega videza lahko nosite za marsikatero priložnost, od običajnega druženja ob kavici v mestu do svečanih dogodkov, kot je poroka. Je namreč neverjetno šik in vsestranska hkrati.

 

Čeprav se morda zdi, da vam bo vzela veliko časa, temu ni tako. Kako bo določena pričeska stala, je v večini primerov odvisno od teksture las, kar pa za dosego mokrega videza ni pomembno. Kako jo oblikovati, smo povprašali frizerski in kozmetični studio Finissimo na Vrhovcih v Ljubljani.

Vse kar potrebujete, so pravi izdelki

Najprej lase umijte z negovalnim Keune keratinskim šamponom in balzamom, ki lase negujeta, a jih ne otežita.

Če imate skodrane lase, uporabite Keune straight cream, s katerim boste dobile lepe, sijoče in gladke lase. Poleg kreme uporabite še peno za lase Keune strong mousse, s katero boste ustvarile odličen volumen.

Pri tankih laseh boste lepši rezultat dosegle s Keune tickening cream, ki poleg toplotne zaščite do 230°C, ustvari izjemen volumen.

Nato lase počešite na želeno stran in na ta celotni del nanesite Keune ultra gel, ki nudi močno utrjevanje, visok sijaj in toplotno zaščito do 230°C. Po želji uporabite običajne lasnice in jih pritrdite po laseh. Ostale lase, ki nimajo gela, pustite prosto padati.

Na koncu uporabite še lak za lase brez potisnega plina – Keune liquid haihspray. Ta korak sicer ni nujno potreben, boste pa z njim dosegle bolj obstojno pričesko.

V kolikor bi svoje lase raje prepustile spretnim rokam frizerk Monike in Anje, vas bosta z veseljem razvajali. Ne pozabite se naročiti.

Foto: Finissimo, Pinterest, Instagram