Testirali smo učvrščevalno olje za brezhibno telo

Pripravite se na tople poletne dni in brez sramu pokažite svilnato mehko kožo...

Počasi se približuje poletje in s tem tudi skok v kopalke. Ja, tudi mene so prvi spomladanski dnevi opomnili, da moram poskrbeti za svoje telo. Pred kakšnim mesecem sem se vpisala na skupinsko vadbo in vsaj dvakrat na teden, če mi čas dopušča, skočim na trening. Manjkala pa je samo še tista pika na i. Rada bi zboljšala videz kože na stegnih in kot naročeno smo v uredništvo prejeli Melvitino organsko Učvrščevalno olje L’Or Rose. Preden sem se sama lotila preizkušanja tega anticelulitnega izdelka, ki je pravi hit na tržišču, sem slišala kar nekaj pohval od prijateljic, ki ga redno uporabljajo. In čas je bil, da tudi sama preizkusim to čudežno negovalno olje, ki je pravi lepotni hit tudi med zvezdnicami po vsem svetu.

Kako uporabljati Učvrščevalno olje L’Or Rose?

Veliko uporabnic kozmetičnih izdelkov je skeptičnih pri uporabi negovalnih olj predvsem zaradi njihove teksture. Bojazen pred tem, da so olja mastna in neprimerna za nanašanje na kožo, je odveč, če jih uporabljamo pravilno. Strokovnjaki so si namreč enotni, da so prav olja tista, s katerimi lahko najbolje nahranimo kožo in poskrbimo za njeno prožnost. Pred nanosom olja moramo kožo navlažiti. Pri Melviti svetujejo, da to storimo s cvetno vodico, in ko je koža navlažena, nanesemo olje ter počakamo nekaj minut, da se dobro vpije v kožo. Olja pa niso blagodejna le za kožo na obrazu – tudi za nego telesa so odlična. Da je telo res dobro pripravljeno in je vpojnost kože največja, pa je priporočljivo med tuširanjem narediti piling, s katerim poskrbimo, da odstranimo odmrle celice in nečistoče.

Dnevnik uporabe olja: 1. do 10. dan

Negovalno olje sem prvič preizkusila kar v uredništvu in že ob prvi uporabi sem bila navdušena, saj ima čudovit pomirjujoč vonj. Obudil je spomine na moje potovanje po Aziji, ko sem se razvajala na masažah ob prijetni meditacijski glasbi in sproščujočih aromatičnih vonjavah. Kljub temu, da sem olje prvič preizkusila nepravilno, torej brez predhodnega vlaženja, se je zaradi nemastne suhe teksture hitro vpilo v kožo. Počakala sem le nekaj minut in že sem se lahko oblekla. Opazila sem, da Melvitini strokovnjaki priporočajo uporabo olja zjutraj in zvečer. Smiselno, saj se po tuširanju pore odprejo in posledično koža vpija olje hitreje.

V naslednjih dneh sem olje uporabljala, kot je priporočeno, in seveda je očitna razlika med nanašanjem direktno na kožo in potem, ko je ta navlažena. Po tuširanju sem uporabila še Melvitino cvetno vodico. Priporočam, da ob uporabi olja stojite pod tušem, saj ima lična steklenička razpršilo, in v primeru, da bi olja nanesli preveč, se tako izognete nepotrebnim madežem v kopalnici. Tako kot jaz verjetno tudi vi radi pretiravate z nanašanjem kozmetičnih produktov. Priporočam, da olje nanašate v zmernih količinah, torej ga z nekaj pritiski razpršite po delu telesa, kamor ga želite nanesti. Koža namreč vpije ravno toliko izdelka, kolikor ga potrebuje, in če nanašate večje količine, kot je potrebno, ne boste dosegli boljših rezultatov, hkrati pa boste z zmerno uporabo olje lahko dolgo uporabljali.

In kakšni so učinki? Lahko rečem le, da je rezultat odličen in opazen takoj. Videz pomarančne kože se je izboljšal že po prvem nanosu, hkrati pa sem se zelo dobro počutila, saj ima olje prijeten vonj, ki me spremlja ves dan. Saj poznate tisti občutek, ko odhajate z masaže in še ves dan dišite … Po desetih dneh redne uporabe opažam odlične rezultate. Ker imam največ problemov s celulitom ravno na stegnih, sem nego posvetila prav temu delu telesa. Zdrav način življenja in vsakodnevna masaža ob nanosu negovalnega olja kažejo odlične rezultate. Videz pomarančne kože je opazno zmanjšan, koža pa je vidno nahranjena, mehka in zdrava ter pripravljena na prvi skok v kratka poletna oblačila. Dejstvo je, da me bo organsko olje L’Or Rose od sedaj naprej razvajalo vsako jutro in večer.

P.S. Tudi moj dragi je zelo vesel, da uporabljam Učvrščevalno olje L’Or Rose, saj pravi, da mamljivo dišim. 🙂

Izdelek pa trenutno testirajo 3 naše bralke in komaj čakamo, da nam javijo rezultate, ki jih bomo kmalu delili z vami.

Kolekcija L’Or Rose je na voljo v spletni trgovini www.melvita.si in na prodajnih mestih Nama, Maxi in Müller.

Promocijsko sporočilo