Slavne 50+ letnice z izklesano bikini postavo

Dame, ki jim leta ne pridejo do živega.

One so lepe, uspešne, slavne in tudi v zrelih letih še kako atraktivne. Ukvarjajo se z igralstvom, manekenstvom ali pa so kako drugače na očeh javnosti, predvsem pa poudarjajo, da so v prvi vrsti mame. Zahvaljujoč dobrim genom in zdravemu načinu življenja, so tudi po 50 letu starosti ohranile zavidljivo bikini postavo, ki jim jo zavidajo tudi pol mlajša dekleta.

Sharon Stone (59)

Zvezdnica Prvinskega nagona je z nedavno objavo fotografije z letovanja v Montani, povzročila pravo evforijo in dokazala, da je tudi na pragu 60-ih let še vedno fatalna ženska.

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

  Elizabeth Hurley (52) Igralka Elizabeth Hurley je šele v zadnjih letih odkrila čari Instagrama, na katerem se pogosto znajdejo fotografije njenega izklesanega telesa.

Cindy Crawford (51)

Tudi supermodel Cindy Crawford sodi med tiste slavne dame, ki jim leta ne pridejo do živega.

  Kris Jenner (61) Matica klana Kardashian – Jenner lahko tudi v sedmem desetletju življenja na plaži brez težav konkurira svojim slavnim hčeram.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Elle MacPherson (53)

Avstralska lepotica na Instagramu pogosto objavlja svoje fotografije v kopalkah, ki so najboljši dokaz, da si bivša top manekenka še vedno zasluži vzdevek “The Body”.

  Halle Berry (51) Podobno kot Elizabeth Hurley, je tudi Halle Berry Instagram odkrila šele pred kratkim in svetu pokazala, da ima tudi pri 51-ih letih postavo, ki ji jo lahko zavida marsikatera 20-letnica.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Christie Brinkley (63)

Manekenka in igralka Christie Brinkley pravi, da se skrivnost njene osupljive bikini postave skriva v uravnoteženi prehrani.

  Brooke Shields (52) Ameriška igralka in nekdanji supermodel ne skriva svojih let in posameznih gubic na obrazu. Pravi, da se lahko za svoj mladostni videz zahvali predvsem dobrim genom, za lepoto pa poskrbi tudi tako, da se izogiba stresu.