Razkrinkano! Tako Eva Longoria ohranja mladosten videz

Ključ se skriva v izbiri pravih...

Se je za slavno igralko ustavil čas? To so njene drobne skrivnosti…

Eva Longoria velja za eno izmed brezčasnih lepotic, ki je pred meseci postala novopečena mamica, a že nekaj tednov po porodu blestela na rdečih preprogah in slavnostnih dogodkih. Danes jih šteje 43, z lahkoto pa bi ji prisodili vsaj 10 let manj. Kakšne so njene lepotne skrivnosti za ohranjanje zdravega in mladostnega videza?

Eva je pred časom razkrila, v čem je trik njenega mladostnega videza, ki ji ga zavidajo številne vrstnice. In ne, zasluge ne gredo le na račun uravnotožene prehrane in rednega gibanja v naravi ali v telovadnici, njena skrivnost je v nečem veliko preprostejšem.

Ključ se skriva v izbiri pravih ličil, še pomembnejše pa negovalnih izdelkov. Lepa koža je namreč osnova za vsak makeup. Zvezdnica je velika zagovornica uporabe izdelkov z zaščitnim faktorjem, saj se zaveda škodljivih posledic, ki jih na koži pusti sonce. Poleg tega je prav sonce glavni krivec za prehitro staranje kože. Pri ličenju največkrat izpusti fiksiranje makeupa z pudrom v kamnu ali prahu – to narede kožo namreč na videz bolj starikavo, gube so bolj opazne. Prav tako pazi, da izbira mladostne odtenke pri barvanju las in tako svoj videz pomladi s prelivajočo rjavo.