Poletne lepotne skrivnosti treh super zvezdnic

Beyoncé, Blake Lively, Olivia Culpo - vsaka ima svojo lepotno skrivnost.

Beyoncé, Blake Lively, Olivia Culpo – vsaka ima svojo lepotno skrivnost.

Naslednji genijalni beauty triki, ki so jih za revijo Harper’s Bazaar delile tri modne in lepotne dive, so tako preprosti, a tako uporabni, da jih boš še danes vključila v svojo poletno lepotno rutino. Si pripravljena, da letos poleti še bolj zažariš? Potem beri dalje.

Beyoncé: ”Vsak make-up je lahko vodoodporen.”

Poleti je lepotni problem št. 1 zagotovo neobstojen make-up in ličila, ki se topijo že po prvi uri, ko se s koktejlom nastavljaš soncu in uživaš v poletnih zvokih. Beyoncé, pravzaprav njen osebni vizažist, ima odlično rešitev, zaradi katere ima slavna pevka tudi na Coachelli najbolj obstojen make-up in to po vseh urah intenzivnega nastopa pri visokih kalifornijskih temperaturah. V čem je trik?
Preprosto – preden naneseš na veke senčilo v prahu, poskrbi, da ustvariš podlogo s kremnim senčilom in šele nato s suhim. Najbolje je, če sta oba v enakem oz. podobnem odtenku. Popolnoma enako pravilo velja tudi pri nanašanju pudra, kjer tekočo podlago nato fiksiraš s pudrom v kamnu in bronzerju, ki naj bo pravtako uporabljen tekoč in suh oziroma v prahu.

Blake Lively: ”Regenerator uporabim pred šamponom.”

Se sliši nenavadno? Saj tudi je, a prav ta trik svetlolasi igralki pomaga ohranjati dalj časa čudovito blond barvo las. Blake se slednje lepotne rutine pri negi las še bolj striktno poslužuje v poletnem času, ko so njeni lasje pogosteje izpostavljeni močnim sončnim žarkom, kloru v bazenu in slani morski vodi. To, da regenerator oziroma balzam za lase uporabi pred šamponom in ne obratno, pripomore, da njeni lasje ostanejo polni, hkrati pa na takšen način prepreči prehitro bledenje barve.

Olivia Culpo: ”SPF obvezno tudi na dlani.”

Se spomniš, ko ti je mama kot majhni polagala na srce, da skrbi za svoje dlani, saj so le-te največji pokazatelj tvoje starosti? No, takrat ti je morda bilo za njene nasvete malo mar, a sedaj si kakršnihkoli lepotnih in negovalnih trikov še kako vesela. Model Olivia Culpo prav zaradi zavedanja o hitrem staranju kože na rokah, vsak dan, v vsakem letnem času uporabi kremo z zaščitnim faktorjem tudi za roke in dlani, ki so največkrat izpostavljene nevarnim sončnim žarkom. Naslednjič, ko se odpraviš od doma, poskrbi, da je krema s SPF tako v torbici kot na dlaneh.