Nohtki: Ideje manikir za kratke nohte

Tudi s kratkimi nohti lahko dosežete zavidanja vredno manikiro.

Ste utrujene od pregledovanja manikir za dolge nohte? Nič več! Našli smo odlične ideje manikir za kratke nohte.

Črta na sredini
Navpične črte vse stvari optično podaljšajo. Tak učinek boste dosegle tudi pri nohtih. Bodite drzne in za sredinsko črto uporabite bleščice.

Prirejena francoska manikira
Na kratkih nohtih težko naredimo tradicionalno francosko manikiro, zato si raje omislite prirejeno. Na nohte nanesite prozorno osnovo, nato pa na konice svetel lak, ki ga zaokrožite po celi dolžini roba nohta. Tako boste ustvarile dolžino.

Diagonalne črte
Črte so na kratkih nohtih videti odlično. Še posebej lep učinek boste dosegle, če boste temno diagonalno črto naredile na svetlih pastelnih odtenkih.

Polmeseci
S to preprosto tehniko bodo vaši kratki nohti videti stilsko dovršeni in to brez hudega truda. Najprej nohte obarvajte s svetlo podlago, počakajte da se dobro posušijo, nato pa ustvarite polmesece s temnim odtenkom.

Umetniška manikira z okraski
Tudi s kratkimi nohti lahko dosežete zavidanja vredno manikiro. Uporabite majhne okraske in jih razporedite v ravni liniji. Pazite, da bo prostor med okraski lepo zapolnjen. Če so vaši nohti majhni oziroma ozki, ustvarite le eno linijo.

Klasičen moder ombre
Okrasite vaše nohte z barvo leta 2020. Vsak noht obarvajte z drugim odtenkom modre. Boste videle, ustvarile boste zanimiv in šik videz.

Foto: Instagram