Ni prepozno za opazne trendi lasne sponke

Zakaj jih torej ne bi preizkusile in popestrile pričesko?

Do sedaj ste verjetno že videle različne lasne sponke. Trend, za katerega smo mislili, da bo odšel v pozabo tako hitro, kot se je pojavil, se je kot kaže obdržal. Zakaj ga torej ne bi preizkusile in popestrile pričesko? Ste še kar skeptične ali so lasnice vredne nakupa? Nikar, so super modne, z njimi boste ekstra simpatične, pa še poceni so. Kako jih torej nositi, da boste videti vse, le otročje ne?

Lasnice naj ustrezajo vaši pasni sestavi

Imate skodrane lase? Super! Lahko ste drzne in si privoščite večje, takšne, ki se ne bodo izgubile med gostimi lasmi. Za ravne lase bodo primernejše manjše ali srednje velikosti. Nadenite jih tako, da bodo videti kot set.

Styling naj bo preprost

Ko se poigravate z lasnimi dodatki, pazite, da bo styling preprost. Navsezadnje je njihova naloga, da služijo namenu. Valovite lase spnite z eno večjo lasnico na eno stran ali pa naredite nizko figo in smiselno razporedite eno ali dve lasnici.

Pri stylingu z več lasnicami se držite ene teme – upoštevajte celotni outfit

Če boste uporabile več lasnic, naj imajo enak ali podoben vzorec, enako velja za barve. Manjše ali srednje velikosti lasnic uporabite le na eni strani glave ali pa matchy lasnici zapnite eno na vsaki strani, da sprednje lase umaknite z obraza. Tak styling bo lepo prišel do izraza tudi pri pol figi ali čopu.

Foto: Pinterest