Nanj prisegata tudi Špela Grošelj in njen Gregor

Špela Grošelj in njen izbranec sta navdušena...

Kljub temu, da so brade še vedno v modi, nekateri moški prisegajo na urejeno gladko kožo. Med njimi je tudi Gregor Kirsch, partner priljubljene Špele Grošelj.

»Imam občutljivo kožo, zato mi električni brivnik Braun Series 9 zelo ustreza, ker zgolj v eni potezi in nekaj sekundah postane moja koža gladka,« je povedal Gregor. Tudi Špeli je brivnik Braun zelo pri srcu, saj ji je pomembna estetika in ima rada doma naprave, ki niso samo kvalitetne in učinkovite, ampak tudi lepe.

Več udobja za kožo

Braun Series 9 ima pet edinstvenih brivnih delov, vsak izmed njih je specializiran za drugačen tip dlak, sama glava brivnika pa je fleksibilna. To vam omogoča, da ne zgrešite niti plosko ležečih dlak niti tistih, ki rastejo v različnih smereh. Manj potez pa seveda pomeni več udobja za kožo. 40.000 soničnih mikrovibracij okrepi učinkovitost in poskrbi, da brivnik že v prvem potegu zajame več dlak kot kateri koli drug brivnik.

»Všeč mi je tudi vsestranska uporaba, saj brivnik omogoča suho in mokro britje, uporabljam ga lahko tudi z brivsko peno. Dodatna funkcionalnost, ki me je navdušila, pa je to, da čistilna enota odstrani 99,9 % mikroorganizmov, saj je čistoča izredno pomembna, da ne pride do kakšnega nepotrebnega vnetja kože,« je dodal Gregor.