Končno se lahko poslovite od nadležnih strij

Adijo strije...

Vas skrbi, da bi vaša koža popokala zaradi odvečnih kilogramov, pridobivanja mišične mase, veselega pričakovanja? Če še vedno iščete izdelek, ki je v boju proti strijam učinkovit in še naraven povrhu, potem si preberite kaj ga odlikuje …

V poplavi vseh izdelkov za nego kože, med katerimi najdemo tudi masla za telo, je Belly butter zares nekaj posebnega: v njem so združene sestavine, ki pripomorejo k povečanju prožnosti kože, kožo obnavljajo bolj kot v kateremkoli drugem maslu, izredno dobro vlažijo in blagodejno vplivajo na vezno tkivo kože. Maslo je primerno tudi za nego od dojenja razdraženih prsnih bradavic. V tem primeru je potrebno pred naslednjim dojenjem maslo le popolnoma odstraniti s kože.

100% ORGANSKA hrana za kožo

Belly butter je certificirano organsko maslo, ki kožo aktivno spodbuja k delovanju, rezultat tega pa je zdrava, nahranjena in sijoča koža brez strij. Maslo je prav tako brez parabenov in petrokemikalij. Parabeni so sintetično pridobljeni konzervansi, petrokemikalije pa derivati nafte, ki pogosto povzročajo nastajanje aken in srbečico. To so torej snovi, ki si jih vse prej kot želimo v izdelku, ki ga nanašamo na kožo, kajne? Ker Belly butter vsebuje sestavine izključno rastlinskega izvora, je prijazen tudi veganom.

Nahranite jo s pravo količino hranilnih snovi

Navdušeni smo bili nad podatkom, da Belly butter izdelujejo (tudi doma, v Sloveniji, kar je dobra novica) po posebni metodi brez segrevanja na visoke temperature ali taljenja. Na ta način naša koža prejme kar maksimalni možni delež hranilnih snovi, ki so v maslu in je po uporabi zares nahranjena.

Naravne maščobe ne potrebujejo konzervansov

V Belly butter so ujete le naravne maščobe. In zakaj nas ta podatek tako navdušuje? Ker mnogi sorodni izdelki vsebujejo pretežni delež vode, delež masla pa v zanemarljivem deležu. Ker masla Butters vsebujejo le naravne maščobe, tudi ni potrebe, da bi jim dodajali konzervanse, saj se bakterije v maščobah ne morejo naseliti. Vse pohvale!

Spoznajte novega heroja pri negi kože

Če cupuacu masla še ne poznate, gre za sadež iz družine kakavovcev, ki uspeva v amazonskem deževnem pragozdu in je med vsemi doslej poznanimi rastlinskimi sestavinami za namen kozmetične industrije, poznan kot eden boljših vlažilcev kože. Kot rastlinska alternativa lanolinu, ki ima le 250-odstotno absorpcijo vlage, jo ima cupuacu kar 450 odstotkov. Torej, maslo cupuacu izdatno vlaži še tako izsušeno kožo, ravno to pa koža, ki je nagnjena k nastanku strij, tudi najbolj potrebuje. Obenem bo postala bolj elastična in obnovljena.

NAGRADNO VPRAŠANJE: v Facebook objavi tega članka zapišite vsaj eno sestavino, ki jo najdemo v Belly maslu in učinkovito pomaga pri preprečevanju nastanka strij!

Karitejevo in mangovo maslo za piko na i

Karitejevo maslo je že znan in zaželen pomočnik pri negi kože. Vsebuje visok delež esencialnih maščobnih kislin, vitamina D, alantoina ter antioksidativni trojček vitaminov A, C in E. Zaradi te sestave odlično obnavlja kožo. Mangovo maslo je tisto, ki daje Belly butter-ju prijeten vonj, hkrati pa se lahko pohvali še s tem, da je eno najbolj mastnih, zato je obnavljanje kože zanj mala malica in to zmore bolj kot katerokoli drugo. Izredno blagodejno vpliva na vezno tkivo kože, zato še bolj vrača svilnato mehkobo in prožnost.

PRIVOŠČI SI GA! – Za vse Etiketine bralke smo pripravili 20% popust, ki velja pri nakupu izdelka Belly butter. Unovčite ga s KODO: Etiketa20, ki jo vpišete med postopkom nakupa v spletni trgovini butters.si. Tam boste našli tudi ostala Butters masla. Popust velja do 25.11.2016.