Frizurca: 4 trendi, ki jim bomo sledile jeseni

Sproščene poletne pričeske bodo nadomestile urejene jesenske.

Če smo poleti lase prepustile vetru, soncu in morju, naokoli pa hodile z razmršenimi morskimi valovi, bomo jeseni počele ravno nasprotno. Prihaja čas, ko lasem namenimo več časa, kar pomeni, da so na vrsti urejene, šik in sofisticirane pričeske. Lahko se odločite za igrivo in drzno, vendar skrbno urejeno pričesko. Jeseni bodo namreč vaši lasje pri celotnem outfitu najpomembnejši.

Kmalu bomo torej pozabile na morske valove in se prepustile novim modnim trendom. Naslednji štirje stili bodo absolutni zmagovalci.

1. Polovično dvignjeni stylingi

Pomembno je, da boste ustvarile volumen. Tega pa najlažje dosežete, če boste polovico las spele v visok čop ali figo. Za večji učinek jih na vrhu privzdignite.

2. Pentlje

Do sedaj ste verjetno že opazile, da so lasni modni dodatki velikanski trend. Absolutne zmagovalke med jesenskimi lasnimi dodatki bodo vsekakor pentlje. Pričakujte jih povsod, tudi na vaših laseh.

3. Nizek konjski rep

Prihaja odličen jesenski trend – nizek konjski rep. Videli smo ga na večini jesenskih modnih revijah, kar ni nič nenavadnega, glede na to, da so super elegantni in prijetna sprememba po poletnih visokih čopih in figah.

4. Fru-fru

Jeseni se dolgolaske in vse s srednjo dolžino las običajno odločijo za fru-fru v stilu Briggite Bardot. Tudi letos ne bo nič drugače. Vsekakor si ga lahko privoščite s katero koli dolžino las. Z njim boste super trendi.

Foto: Pinterest