Eliksir mladosti: arganovo olje

Kolekcija, ki te bo popolnoma očarala...

Pomlajevalne lastnosti arganovega olja so že dolgo znane. Arganova drevesa, iz katererih jedrc pridobivajo olje, v Maroku velja za čudež narave. Olje je cenjeno predvsem zaradi zdravilnih lastnosti – pomaga namreč pri številnih zdravstvenih težavah, blagodejno pa vpliva tudi na kožo. In prav negovalni ter pomlajevalni učinki so prepričali Melvitine strokovnjake, ki so sestavili čudovito kolekcijo za nego kože na obrazu s katero boste svoji koži dali popolno nego.

Arganovo olje v kozmetiki ceni predvsem nežnejši spol, saj blagodejno vpliva na kožo – jo pomlajuje in ohranja lepo, gladi gubice, z arganovim oljem pa lahko negujemo tudi lase in nohte.

Melvita je že več kot 25 let pravi strokovnjak za arganovo olje, zdaj pa je zasnovala pomlajevalne formule z najvišjo koncentracijo ekološkega arganovega olja doslej* in ustvarila kolekcijo Argan Concentré Pur. Z uporabo Oljne kreme gubice in gube zbledijo, Fluid pa poskrbi za bolje oblikovano konturo obraza. Koža okrog oči se zdi zglajena in napeta ob uporabi Kreme za kožo okrog oči.

In potem je tu še zvezda kolekcije: Oljni serum za mladosten videz, obogaten s kar 255 kapljicami pomlajevalnega arganovega olja, ki zgladi, učvrsti, nahrani in pomladi kožo.

Na voljo v spletni trgovini www.melvita.si ter na prodajnih mestih Nama, Maxi, Müller, Vita Care in Lekarna Ljubljana.