Božanska linija izdelkov, ki vas bo vsak dan razvajala

Samo še nekaj dni in na prodajnih policah bo osvežena kolekcija

Tudi kozmetične izdelke vse bolj pogosto kupujemo z očmi in v to čudovito kolekcijo se zaljubiš na prvi pogled. Pri L’occitanu tem izdelkom pravijo kar zavezniki v boju proti vidnim znakom staranja in zunanjim škodljivim dejavnikom.

L’occitanovo poslanstvo je preprosto: narediti življenje čudovito. Z združevanjem strokovnega znanja in senzoričnosti ustvarja izdelke, ki odgovarjajo potrebam zahtevnih sodobnih žensk, medtem pa ostajajo zvesti naravi. Ker so ženske z vsega sveta vedno bolj zaskrbljene zaradi vplivov, ki jih ima onesnaženje na njihovo kožo, so L’occitanovi strokovnjaki še izboljšali pomlajevalne formule svetovno uveljavljene kolekcije Božanska Immortelle za celovito nego proti vsem znakom staranja, ki svojo moč črpa iz večne cvetlice immortelle/suhocvetnice. Ta izjemna cvetlica krasi korziško pokrajino s svojo veličastno zlatorumeno opravo, ki je kot svetloba, ki nikoli ne ugasne, ko pa je ujeta v kozmetične formule, razkrije svojo edinstveno pomlajevalno moč.

L’occitane je svoje ikonične eliksirje mladosti – Božansko olje mladosti, Božansko kremo in Božanski serum – obogatil s še višjo koncentracijo pomlajevalnega eteričnega olja immortelle/suhocvetnice, kolekciji pa sta se pridružila tudi dva nova izdelka za čiščenje obraza.

Prenovljena Božanska Immortelle bo na voljo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si od 7. septembra 2017.