7 najučinkovitejših odstranjevalcev vodoodpornih ličil

Kakor je nujna vodoodporna maskara, je nujen tudi dober in učinkovit odstranjevalec ličil.

Prisegate poleti zgolj in samo na vodoodporno maskaro in vodoodporna ličila? Če je temu tako, potem je učinkovit odstranjevalec vodoodpornih ličil samoumevna nuja. Predstavljamo vam sedem najboljših.

Sovražite občutek ostankov ličil na obrazu vsak večer, ko največ časa preživite v kopalnici samo zato, da kar najbolje očistite sledove vodoodpornih ličil? In je maskara tista, ki vam povzorča največ težav pri odstranjevanju? Vsekakor se s tem spopadajo vse ženske, ki še niso našle najustreznejšega odstrajevalca ličil, ki bi učinkovito in temeljito očistil vse obrise in sledi ličenja. Predlagamo, da izberete med naslednjimi sedmimi s katerimi čiščenje obraza ne bo več nočna mora, prihranili pa boste tudi veliko dragocenega časa.

Večina proizvodov za odstranjevanje vodoodpornih ličil vsebuje olje in micelarno vodo. V tej kategoriji se odlično obnese sredstvo za odstranjevanje ličil Lancôme Bi-Facil kot tudi Neutrogena Oil-Free Eye Makeup Remover, ki namesto olja vsebuje silikone. V kolikor ste občutljivi na prejšnje sestavine, bo za vas primeren nežen odstranjevalec ličil Dr. Alkaitis Organic, ki se ponaša z organskimi in koži prijaznimi sestavinami, ki ne povzročajo nezaželene rdečice okoli oči ali morebitnih drugih alergijskih reakcij. Med stalnico vodoopornih odstranjevalcev se tudi tokrat prišteva Chanel-ov izdelek Chanel Démaquillant Yeux Intense, ki mu zaupajo nekateri najboljši vizažisti. V kolikor vztrajno prisegate na čistilno mleko, je svojega poskusa vreden izdelek Vichy Pureté Thermale 3 v 1 mleko, še vedno pa so zelo priročna alternativa vlažilne blazinice Serge Lutens Makeup Removing Pads, ki se kar najbolje obnesejo prav na potovanjih.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.