5 razlogov, zakaj boš odslej uporabljala puder v stiku

Ko ga boš uporabila prvič, se boš spraševala, zakaj si ga nisi omislila že zdavnaj.

Ko ga boš uporabila prvič, se boš spraševala, zakaj si ga nisi omislila že zdavnaj.

Čeprav se v poletnih mesecih nekoliko redkeje poslužujemo pudrov in veliko raje posegamo po lahkotnejših BB, CC in toniranih kremah, je puder v stiku zgodba zase. Brez ovinkarjenja in besedičenja, to je 5 prepričljivih razlogov, zakaj je puder v stiku lahko edinstvena rešitev v vseh letnih časih. Slutimo, da se bo kaj hitro znašel tudi v tvoji torbici in tam pridobil stalno mesto.


1. Majhno in priročno pakiranje ter enostavno nanašanje
Za razliko od običajnih tekočih pudrov, ki so na voljo v večjih stekleničkah in jih zato ne moremo spraviti v manjšo torbico, so pudri v stiku po velikosti in izgledu enaki šminkam oz. rdečilom za ustnice. Z vami bo lahko kadarkoli in kjerkoli.

2. Odlična tekstura
Na tržišču lahko najdete številne različne teksture pudrov v stiku, zato se ne bojte eskperimentiranja in poiščite takšnega, ki bo pisan na vašo kožo.

3. Korektor in izdelek za senčenje v enem
Odvisno od stopnje prekrivanja in same teksture, mnogi pudri v stiku služijo tudi kot korektorji. Za razliko od običajnih tekočih pudrov so ti veliko bolj obstojni ter se na koži obdržijo dlje časa. V primeru, da bi puder v stiku raje uporabljali le kot pripomoček za senčenje in poudarjanje obraznih potez, izberite odtenek temnejšega.

4. Prijeten občutek na koži
Številni tekoči pudri pogosto ustvarijo maskast finiš, ki čez nekaj časa postane zelo moteč. Pri pudru v stiku, ki je za vašo kožo najprimernejši, tega občutka ni.

5. Široka paleta različnih barvnih odtenkov
Se vam dogaja, da se prav noben odtenek najljubšega pudra ne zlije z vašo poltjo? Pudri v stiku so dostopnejši v večjem številu različnih odtenkov, nekateri proizvajalci pa nudijo kar 40 različnih nians.