3 zvezdnice so razkrile najboljše domače maske za obraz

Manekenka, igralka in pop pevka so razkrile tri domače kozmetične recepture.

Si ostala brez maske za obraz? Imamo zvezdniško rešitev!

Zagotovo tudi sama obožuješ maske za obraz v vseh oblikah in teksturah, še posebej pa ceniš čas, ko se posvetiš le sebi in negi svoje kože. In tako je tudi prav. A če se ti kljub redni negovalni rutini še vedno občasno zgodi, da ostaneš brez svoje najljubše maske, to od zdaj naprej ne bo več problem. Zvezdnice so namreč razkrile najboljše domače recepture, ki bazirajo na preprostih vsakdanjih sestavinah, ki jih (skoraj) vedno hraniš kje v kakšnem kuhinjskem kotičku.

Te zanima, na katere domače lepotilne pripravke prisegajo Beyoncé, manekenka Barbara Palvin in Charlize Theron?

42-letna filmska igralka Charlize Theron vedno znova izbere hranljivo masko z medom.

Skuhajte kamilični čaj ter ga pustite par minut, da se ohladi. V posodici zmešajte dve žlički dveh različnih vrst medu, Charlize najpogosteje poseže po gozdnem in manuka medu. Zmešajte ter dodajajte po žličkah kamilični čaj, da dobite dovolj gosto zmes. Pripravek medu in čaja nanesite na obraz in pustite na koži 20 minut.

36-letna glasbena diva Beyoncé prisega na masko z banano.

V posodici z vilico zmečkajte pol banane, dodajte žlico svežega pomarančnega soka in žlico poljubnega medu. Zmešajte in nanesite na očiščen obraz. Masko odstranite po petih minutah delovanja ter kožo navlažite z vlažilno kremo.

Skrivnost brezhibne kože 25-letne manekenke Barbare Palvin je tudi v maski s papajo.

V posodici zmešajte dve žlici poljubnega medu in pol zmečkane zrele papaje. Sladko mešanico nanesite na obraz in pustite delovati približno 20 minut. Po preteklem času jo odstranite z mokro brisačko. Slednja maska je še posebej priporočljiva proti hiperpigmentacijam, ki se pogosto pojavijo prav v poletnih mesecih.