3 lepotni triki, ki vam bodo vzeli manj kot minuto

Trije hitri lepotni triki, ki jih verjetno še ne poznate!

Dejstvo je, da lahko danes ženska preživi ure in ure pri lepotičenju. Uporabiti »mora« goro lepotnih produktov in preizkusiti vse lepotne trike. A v resnici, se ključ do popolne lepote skriva v zadovoljstvu in majhnih lepotnih ukanah, ki vam lahko olajšajo in polepšajo dan. Poiskali smo 3 takšne, ki vam bodo vzeli manj kot minuto časa, končni rezultat pa bo resnično viden!

1 minuta med zajtrkom
Med zajtrkom tekočo podlago za eno minuto postavite v zmrzovalnik. Tako bo nekoliko hladnejša in bo delovala blagodejno ter osvežujoče na vaš (morda nekoliko zabuhel) obraz. Trik deluje tako dobro kot uporaba hladnih blaznic.

Niti ena minuta za bolj natančen nanos senčila
Uporabite manj močan lepilni trak za bolj natančen nanos senčila na veke. Položite ga od konca očesa proti koncu obrvi. Trik vam bo vzel le nekaj sekund, hkrati pa olajšal in pohitril nanos senčila.

1 minuta za bolj goste trepalnice
Lepotni trik, ki bo pomagal do vizualno gostejših trepalnic, je uporaba črnega eyelinerja. Nanesite ga le v majhnih pikicah med trepalnicami (toliko, da nanos ni viden na veki) za bolj naraven makeup videz.