Zarini ”statement” uhani so vse, kar si želimo!

Preprosto uau!

Predstavljamo modele visečih ”statement” uhanov, ki kradejo poglede!

Ni skrivnost, da že vrabci na strehah čivkajo o neizogibnem trendu ”statement” uhanov, ki so letošnja izbira št. 1, ko je govora o najbolj modnem nakitu. Že imaš svoj par?

Nedvomno se je Zara tudi letos dodobra pripravila na enega največjih trendov, ki zadevajo nakit, zato so svojo ponudbo obogatili z nepogrešljivimi modeli visečih uhanov, v katere se bo zaljubila vsaka modna navdušenka in sledilka aktualnih trendov.

Kaj bomo nosile letošnjo pomlad in kateri ”statement” uhani bodo zares, ampak zares izjemna izbira in najprivlačnejša dopolnitev vsakega stylinga?

Odogovor je sila preprost: absolutno vse! Če naravnost obožuješ resice jih brez obotavljanja izberi v katerikoli barvi in v katerikoli dolžini. Pravtako se ni vredno izogibati velikim kristalom, okrasnim kamenčkom, cvetlicam, geometrijskim vzorcem ali divji kombinaciji vseh naštetih elementov. Daj si duška tudi pri izbiri barve, a nikakor ne boš mogla spregledati elegantnega odtenka fuksije, pariško modre ali tropik zelene v popestritvi s pastelno roza ali raznimi podtoni citron barve. Da o raznoliki izbiri materialov sploh ne govorimo…

Ker so uhani zares miniaturen modni dodatek, tudi če so statement, si lahko privoščiš nekaj več drznosti kot sicer in končno izbereš takšne, kakršne si si zares vedno želela, a si mislila, da so primerni zgolj za naslovnice ali prestižne modne zgodbe.

Miniaturen, a (pre)drzen modni dodatek, ki ga stiliraj k vsemu!

Vir: Büro24/7, Zara