Trend sezone: bela majica s potiskom!

3 najbolj modne kombinacije za vse priložnosti!

Bela majica je obvezen modni kos vsake garderobne omare in prav v toplejšem delu leta so nepogrešljiv del skoraj vsakega outfita. Bela majica je postal statement kos, ki ga nosimo od jutra do večera in jo kombiniramo prav na vse – od urbane vsakdanje mode do elegantnih različic. Letošnjo pomlad in poletje so v trendu zanimivi potiski, ki bodo klasični beli majici dodali piko na I. Vemo, kako težko je najti dobro belo majico, ki ne samo da bo zasledovala zadnje modne trend temveč jo bo odlikovala kvaliteta. Zato je Etiketa pripravila mini kolekcijo majic, ki je takoj postala vroč modni kos sezone. Trendi kroj z zavihanimi rokavi iz 100% bombaža in trije zanimivi potiski, ki jih kot zgoraj zapisano, lahko kombinirate prav na vse, navdušujejo ljubiteljice zadnjih modnih trendov. Več o sami kolekciji lahko preberete TUKAJ.

V nadaljevanju pa dokaz, da je bela majica z modnim potiskom obvezen kos vsake garderobe. Pripravili smo nekaj najbolj modnih predlogov, kako lahko kombiniramo belo majico s potiskom za različne priložnosti.

Modni predlog #1: ULIČNI STIL

Kombinacija midi krila s supergami in majice s potiskom bo zmagala! Sproščeno, udobno in zelo modno.

Majica Etiketa 24,95 EUR // Superge Etiketa 35,93 EUR // Krilo H&M // Ura Asos

Modni predlog #2: POSLOVNA ELEGANCA

Tudi poslovne dame lahko končno sledijo zadnjim modnim trendom in kdaj posežejo tudi po nekoliko bolj trendovskih modnih kombinacijah. Za neformalne poslovne priložnosti je tako dovoljeno, da nosite tudi belo kratko majico s potiskom, a ta naj bo diskreten ter naj se poda v koncept z ostalimi modnimi dodatki. Kombinacija elegantnih hlač in suknjiča pod katerim nosimo belo majico je zmagovalna. Samo še nekaj modnih dodatkov, ki zaokrožijo celoto in sodobna poslovna ženska je tukaj!

Majica Etiketa 24,95 EUR // Hlače Zara // Ogrlica Mango // Salonarji Asos // Suknjič Zara

Modni predlog #3: VEČERNA ZABAVA

Se odpravljaš na večerno zabavo? Potem je kombinacija midi krila z belo majico in trendi dodatki pravi izbor. Celoten stil pa dodelaj z elegantnimi salonarji ali sandali.

Majica Etiketa 24,95 EUR // Salonarji Etiketa Shop 37,99 EUR // Krilo Zara // Zapestnici Mango

Foto: Katarina Veselič & uredništvo Etiketa Magazin