Šik balerinke, ki se jih veselimo to jesen!

Veselimo se Zarinih balerink, ki jih bomo nosile jeseni!

Bližajo se pozni poletni in zgodnji jesenski dnevi, ki bodo kot nalašč namenjeni za čudovite Zarine balerinke. Med katerimi bomo letos izbirale?

Balerinke brez dvoma uvrščamo v kategorijo klasične obutve, ki se ne more, morda tudi zato ne sme umakniti z modnega obličja. Ali jih obožujete, ali pa sovražite, vsaka stran ima svojo strast. Če nanje prisegate, potem si omislite par balerink v črni in pastelni bež barvi, naj pa ne manjka niti poseben ekstravaganten par, ki bo posebnemu outfitu dodal končno piko na ”I”. Pri Zari so svoje izstopajoče modele balerink obogatili s sijočimi perlami, plapolajočim perjem in opaznimi cvetnimi listi, ki hote ali nehote ukradejo radovedne poglede. Ne samo, da balerinke omogočajo brezskrben in udoben korak, so tudi zelo hvaležna obutev in vsestranska pri možnostih kombiniranja. Modno jih lahko stilirate skupaj s parom jeans hlač, mini ali midi krilom, s kratkimi hlačami in tudi modernimi kombinezoni.

Zara je letos ponovno ponudila nekaj modelov balerink z opcijo vezanja okoli gležnjev, še dalje dominiriajo ošiljeni sprednji deli in izstopajoče okrašene petke. Ogromna izbira klasične šik obutve skriva popoln par za vsak okus.