Se morajo čevlji ujemati s torbico?

Vprašanje, kjer vedno obstjata dva pola

To je eno tistih modnih pravil, ki že nešteto modnih let muči dame vseh generacij, po vsem svetu. Ujemajoča obutev in torbice niso toliko privlačni kot so tisti individualni modni pari dodatkov, ki jih vsaka posameznica uskladi po svoje in s kančkom osebne note. Ker so čevlji in torbica eden izmed najpogostejših parov pri dodatkih, bi bil pravi modni zločin preprosto uporabiti enak vzorec ali material in tu zgodbo zaključiti. Poigrajte se z vzorci in materiali in jih sestavite po svojem okusu in po svoji drzni naravi!

Barvno ujemanje

Ko govorimo o črnih in rjavih tonih potem barvno ujemanje torbice in čevljev ni težava. A lepo prosim, ne lovite drugih barvnih odtenkov, upajte si več. Če niste ravno za najblj drzne kombinacije kot sta denimo roza in rdeča, vam predlagamo, da obujete črne čevlje in si nadenete barvito torbico, ki bo v tem primeru res prišla do izraza.

Sledimo raznolikosti

Potiskana obutev in torbice se lahko prepletajo z nevtralnimi in živimi monokromatskimi barvami. Leopardji potisk in rdeča so v pravi meri lahko še kako šik modna kombinacija. Zato ni razloga, da potiskani salonarji in rdeča torbica ne bi skupaj zakorakali na modne ulice. V nekaterih primerih sta dva potiskana dodatka, boljša kot eden – in tu smo popolnoma resni!

Za elegantne noči

Za večerne kombinacije izberite torbice manjših dimenzij, ki se odlično prilegajo v vašo dlan. Obute salonarje, ki lepo poudarijo vašo silhueto in jo le še izpopolnijo. Takšne minimalne dodatke, ki ne prevzemajo celotnega videza lahko uporabimo za kombinacijo različnih barv in potiskov, saj so sami po sebi kosi ne izstopajoči in je igranje z barvami in vzorci še kako dobrodošlo. Bodite pozorni le na teksturo materiala za prefinjen videz.