S tem mini krilcem in majico boste navdušile!

To je top kombinacija, ki jo bomo nosili celo poletje.

Ko se bližajo toplejši dnevi in ​​poletne zabave, postaja iskanje popolnega outfita ključnega pomena. Eden izmed outfitov, ki je te dni pritegnil naš pogled, je outfit, ki ga je nosila vplivnica Emily Rose Moloney, ki je blestela z bleščečim mini krilom znamke Never Fully Dressed, ki se je odlično podalo njenemu šik in elegantnemu stilu.

Gre za mini krilo, okrašeno z bisernimi školjkami, ki se lesketajo na soncu. To krilo je postala prioriteta na našem seznamu napukov za poletne zabave! Kombinirate jo lahko s preprosto belo majico za ležeren videz ali pa se odločite za drzen videz in dodate bolj svečan top.

Vplivnica je svoj outfit nadgradila z majico iste znamke s potiskom, ki ga je navdihnil pogled na obalo jezera Como. Ta tisk prinaša pridih šarma in zabave. Preveliko majico s kratkimi rokavi lahko kombinirate tudi s kratkimi hlačami iz jeansa in robustnimi mokasinami za sproščen videz.

Vplivnica je svoj outfit kombinirala z elegantnimi japonkami s peto, o katerih smo že pisali. Model, ki ga nosi, je znamke ASOS, celotno opravo pa je zaokrožila z belo torbico Chanel. Ta kombinacija ne deluje samo prefinjeno in moderno, ampak je tudi zelo funkcionalna za tople poletne dni in večere.

Vse, kar potrebujete, je prevelika majica s kratkimi rokavi, privlačno krilo in par neustavljivih japonk z nizko peto. Ta videz je odličen primer, kako kombinirati kos, ki velja za formalen, s povsem ležernim, in izgleda odlično!

Fotografija: Zara, Instagram, Never Fully Dressed