Najbolj očarljivi trendi za poletno poroko

Modni poročni trendi, na katerih si bomo to poletje pasli oči.

Letošnji poročni trendi zagovarjajo spuščena ramena, glamurozne pentlje in črne kontrastne detajle.

Vstopili smo v sezono poletnih porok, zato smo temu primerno izpostavili sledečih pet modnih trendov, ki bodo letos prednjačili pred vsemi drugimi. Neoporečen je trend predimenzioniranih pentelj, velikih glamuroznih rokavov, kontrast belih in črnih detajlov, nosila se bodo spuščena ramena, globoki ”V” izrezi pa bodo veljali za neizogibno eleganco.

Velike in še večje pentlje

Pentlje bodo letos krasila hrbet in rokave poročne obleke. Četudi je govora o predimenzioniranih modelih klasičnih pentelj, so kombinacije z njimi nezanemarljivo prefinjene. Omenjenemu trendu so sledile tudi nekatere najodmevnejše modne hiše, ki se ženskim pentljam preprosto niso mogli odreči tudi na svojih poročnih kreacijah.

Kontrastni detajli

Nekonvencionalna črna se bo odlično obnesla s tradicionalno poročno belo, pri kombiniranju obeh barv pa ostanite pozorni, da bo bela v občutni prednosti.

Glamurozni rokavi

Predimenzionirani in dramatični rokavi bodo letos poglavitni modni trend tako pri vrhnjih oblačilih, kakor pri poročnih oblekah. Sodeč po omenjenem modnem trendu tako ne bo nič nenavadnega, če bomo videvali zvončaste, puf in nabrane rokave tako na mestnih ulicah kot na poročnih zabavah.

Spuščena ramena

Še en trend, ki se bo iz vsakdanjega modnega videza prenesel tudi med poročne oblačilne kombinacije. Spuščena ramena ustvarjajo elegantno žensko silhueto, ki deluje romantično, a hkrati zelo moderno.

Globoki “V” izrez

Slednjemu poročnemu trendu smo bili priča med predstavitvijo ready-to-wear kolekcije pri modnima hišama Dior in Valentino. Bolj kot je globok izrez, bolj je moden. Letos zato lahko posežete tudi po takšnem, ki sega vse do pasu, a deluje še vedno delikatno. Modni stilisti priporočajo slednji trend za neveste z manjšimi prsmi, saj bo pri njih modna podoba še vedno v mejah sprejemljivega in okusnega za tradicionalni dogodek.