Mlada šik Zagrebčanka, ki se požvižga na aktualne trende

Modni stil Nike Matić nas je v trenutku prepričal!

Nika Matić je novo ”it” dekle zagrebške modne scene in to so njene smernice dobrega stila.

Nedavno nazaj smo zasledili zanimiv intervju, ki ga je s 25-letno Niko Matić opravil priljubljeni spletni portal büro24/7. Mlada ljubiteljica mode, študentka komunikacijskega menedžmenta, ki je nekaj mesecev preživela na izmenjavi v Parizu je z vidika mode klasična ženska, ki ne sledi slepo vsem najaktualnejšim trendom, a zato toliko bolje ohranja povsem svojo rdečo nit stila. Nika je modnemu mediju zaupala, da je izjemno organizirana, zato se ji le redko zgodijo impulzivni nakupi, ki so najpogostejša šibka točka mnogih modnih entuziastk. V njeni garderobni omari nikakor ne manjkajo vsestranski čevlji s peto, torba, ki jo lahko vključi v malodane vsak styling in njen najljubši kos oblačila – mamin sako s podpisom modne hiše Margiela.


Njen stil je …

klasičen in ženstven. Že od nekdaj se oklepa povsem svojih modnih smernic, zato ji je pretirano modno eksperimentiranje tuje. Na njen stil je najobčutneje vplivalo nekajmesečno bivanje v Parizu.

Njena jesenska garderoba vključuje …

dobro krojene jeans hlače, gležnarje s peto in usnjeno jakno, brez katere si jesenskih kombinacij ne more predstavljati.

Njena preverjena modna kombinacija za večerno druženje …

obleka, v kateri se počuti udobno in lepo ter salonarji so vsa umetnost dobrega večernega stylinga.

Najraje nakupuje v mestih …

Pariz in Milano.

Modni kosi, v katere ji ni žal vložiti več denarja …

so čevlji in torbice, ki jih bo zaradi oblike in modela lahko nosila več sezon in bodo večno modni.

Kupuje premišljeno, a vendar se včasih prenagli v …

H&M-u in Zari, kjer slučajno naleti na všečen in ugoden modni kos, ki se pred tem ni znašel na njenem seznamu želenih oblačil in modnih dodatkov.

Modni trendi, ki je niso prepričali …

so večinoma trendi iz 90-ih let. Crop-topov, choker verižic in čevljev s platformo nikakor ne misli vključiti v svojo garderobno omaro.

Najpogosteje nakupuje v …

Topshop in na spletnima stranema Sezane ter &otherstories.

Fotografije: büro24/7.hr, Instagram