Kolekcija za močne in samozavestne ženske

Del globalnega prizadevanja brazilske blagovne znamke Havaianas je ozaveščanje žensk...

Kljub temu, da se je poletje že poslovilo, najbolj priljubljen par obutve za vroče dni, nikoli ne počiva. Blagovna znamka Havaianas je ustvarila mini kolekcijo, ki je namenjena super ženskam.

Mesec oktober je namreč po vsem svetu v znamenju žensk in boja proti raku dojk. Aktivnosti ozaveščanja o bolezni jeodlična priložnost za izobraževanje o izjemnem pomenu preventivnih pregledov ter hitrega odkrivanja bolezni. Preventiva in pravočasno odkrivanje zametkov bolezni je namreč ključ do uspešnega zdravljenja. Rak dojke je najpogostejša oblika raka med ženskami, pravočasno odkritje bolezni pa je najboljša preventiva, ki lahko reši mnoga življenja. Dvig zavesti in o nevarnostih te zahrbtne bolezni je glavni cilj akcij po vsem svetu, ki vzpodbujajo ženske da se z boleznijo spopadejo pravočasno.

Del globalnega prizadevanja brazilske blagovne znamke Havaianas je ozaveščanje žensk o pomenu samopregledovanja in posledično reševanja lastnega življenja.

Havaianas je v sodelovanju s hišo Warner Bros oblikoval kolekcijo – Havaianas Slim Heroines, ki je namenjena močnim in samozavestnim ženskam. Dva modela priljubljenih havaiank krasi potisk super junakinje, ki jo ves svet pozna pod imenom Wonder Woman.

Kolekcija je v oktobru dostopna na uradni spletni strani: www.havaianas.com. (Cena: 28,00 EUR)