Kako začiniti praznični stajling?

3 ideje, kako iz dolgočasnega stajlinga narediti super trendi videz!

Mesec zabav je že v polnem zagonu, njegov najbolj praznični del pa je še pred nami, zato ne bo manjkalo priložnosti za izbiro party stajlingov. V vsaki garderobni krizi vas lahko reši mala črna obleka, sicer pa je tudi ponudba v trgovinah še vedno precej pestra. Najlažja izbira je obleka, za katero potrebujete le nekaj modnih dodatkov, da svoj videz začinite. Kakšne načine obogatitve modnega videza priporočamo mi?

PLASTENJE CHOKERJEV

Choker je »it« modni dodatek letošnjega leta. V prazničnem času ga lahko nosite v kombinaciji z drugimi verižicami ali ogrlicami, ali pa kar med seboj kombinirate več različnih chokerjev. Najbolj trendi so trenutno takšni iz žameta ter takšni, ki so obogateni z različnimi obeski.

STATEMENT UHANI

Tudi če je vaš videz povsem preprost, ga lahko v hipu transformirate z izbiro velikih, statement uhanov. Izberite takšne, ki vašega ušesa ne bodo precej obtežili, saj boste le tako lahko v njih preživeli več časa.

OBROČ

Bogati obroči okoli glave, ki so lahko zanimiva popestritev vsake pričeske in celotnega videza, so letos znova in. Obroč naj bo v tem času še posebej bogat in svetleč.