Je ona najbolj ženstvena modna ikona našega časa?

Eleganca je njeno najmočnejše orožje.

Vplivna modna blogerka, ki ji je eleganca najmočnejše orožje.

Njen blog in Instagram profil sta nenehno zapolnjena z barvitimi in vzorčastimi stylingi, ki se jih kar ne moremo naveličati.

Blair Eadie je nedvomno ena od najpopularnejših t.i. modnih influencerk, njen Instagram profil pa je najbolj obiskan s strani vseh zaljubljenk v modo, ki stavijo na klasično žensko prefinjenost. Eadie se je s svojim modnim blogom The Atlantic Pacific uvrstila med 10 najprepoznavnejših blogerk na svetu, obiskanost njene spletne strani pa vztrajno narašča.

Lahko bi jo opisali kot simpatično lepotico, ki je vedno kot iz škatlice, njeni prepoznavni modni dodatki pa so veliki klobuki in sončna očala z izstopajočimi okvirji. Medtem, ko v enem trenutku izgleda kot retro šik dama, ki je zaprisežena cvetličnim vzorcem, svilenim topom, palazzo hlačam in midi krilom, je lahko že v naslednjem hipu najbolj cool dekle iz New Yorka, ki poseže po jeansu, črtasti majici in nepogrešljivi rdeči šminki.

Za strastne ljubiteljice mode, ki obožujejo sofisticiran eleganten videz, bodo izbrani stylingi najboljši navdih za nove kombinacije v naslednjih tednih.