Imata dvojčici Olsen novi modni tekmici?

Očitno sta dvojčici Olsen dobili mlajši tekmici, ki sta zasenčili modno sceno.

Bili sta opaženi na dogodku BET Awards, kjer sta se pojavili v dolgih oblekah. Nista le sestri, sta tudi pevski duo. Torej, kdo sta dekleti, ki s svojim stilom svet navdušujeta tako(če ne še bolj), kot to uspeva dvojčicama Olsen že vrsto let? Spoznajte Chloe and Halle Bailey.

Sestri Chloe and Halle Bailey predstavljata po mnenju tujih modnih medijev čisto svežo in neverjetno dobro konkurenco modnima gurujkama Mary-Kate Olsen in Ashley Fuller Olsen. Chloe, rojena leta 1998 in Halle rojena dve leti pozneje v Atlanti, sta ameriški in širši svetovni javnosti poznani kot igralki in pevki, ki sta zvesti glasbeni zvrsti R&B, a kar največ prahu sta dvignili v letu 2013, ko sta na kanalu YouTube objavili svoj cover pesmi “Pretty Hurts”, izvajalke Beyoncé. Po uspešni pevski prezentaciji ju je opazila tudi Beyoncé sama in od takrat naprej se oči medijev od njiju niso umaknile.

V spodnji galeriji slik predstavljamo nekaj najboljših modnih videzov mladih talentiranih sester, ki se očitno odlično znajdeta tudi v modnih vodah.