Modni nasvet: kako najenostavneje poiskati prave zimske čevlje za moške?

Primerjava med škornji, gležnjarji in športnimi copati.

Večini moških predstavlja kombiniranje oblačil in iskanje stila pravo nočno moro. A hočeš nočeš se je treba vsake toliko le odpraviti v trgovino po nova oblačila, pri čemer še posebej veliko dilemo predstavljajo čevlji, ki za izbiro zahtevajo kar nekaj časa in načrtovanja. Da bi si lažje predstavljali, kako lahko čevlji poudarijo vaš zimski stil, vam ponujamo primerjavo med škornji, gležnjarji in športnimi copati.Popestrite svoj stil

Črna barva je “evergreen”, vendar pa je obenem tudi pogosto dolgočasna in pusta. Poskusite tokrat k črnemu stilu dodati nasprotujoče usnjene škornje v rjavi, kamelji ali bordo rdeči barvi, ki bodo popestrili vaš stil. Takšen videz je primeren tako za pivo s prijatelji kot sprehod po mestu ali pa morda celo za prvi zmenek. Pa naj vam zaupamo še majhno modno skrivnost: če boste rob hlač zavihali nekoliko navzgor, tako da se bodo usedla na rob škornjev, boste v takšnem stilu videti nekoliko višji.

Večna klasika

Če želite nekoliko elegantnejši izgled, namesto škornjev raje izberite gležnjarje, ki oddajajo toplino in prestiž. Gležnjarji v nežnih odtenkih čokoladno rjave ali bordo rdeče bodo vašemu stilu dodali prefinjenost, z odtenki v črni barvi, ki so večna klasika, pa tako ali tako ne morete zgrešiti.  Gležnjarji so tisti čevlji, ki jih lahko nosite tako h kavbojkam, kadar želite sproščen videz, kot tudi k elegantnejšim različicam hlač, ko imate v načrtu bolj uraden opravek. Priporočamo moške gležnjarje znamke ara, ki v svoji bogati ponudbi nudi pravo obutev za vse gospode, ki prisegajo na lep, moderen in udoben videz.

Športna eleganca

Pogosta napaka, ki jo počne večina moških, je, da nosijo športne copate k vsakemu stilu. Enako kot pri črnem videzu, ki ste ga poudarili z rjavimi škornji, morate imeti tudi športne copate, ki bodo poudarile vaš videz. Srednje visoki športni copati bodo dodali primerno količino športnega okusa k vašemu črnemu bajkerskemu videzu. Majhna zamenjava rjavih usnjenih škornjev s črnimi športnimi copati bo dala vašemu videzu bolj sproščen, vsakdanji videz. Če ste nekoliko bolj pogumni in izberete belo barvo športnih copat, boste na eleganten način poudarili vaš videz, brez da bi bili čevlji pretirano moteč stilski element.

Ključ pri odločitvi med škornji, gležnjarji in športnimi copati je v tem, da izberete kontrastne škornje, ki poudarijo videz, nežne kontrastne barve gležnjarjev, ki dajejo eleganten pridih, ali pa športne copate, ki se zlijejo z vašimi oblačili.

Foto: Ara, Pinterest