Do najlepše kopalnice vas loči le en klik

Geberit kopalnice se prilagajajo vam!

Ste naveličani izbiranja med lepim videzom kopalniške opreme in uporabno vrednostjo opreme? Geberit ima odlično rešitev za vas. Vodilni inovator in ustvarjalec trendov na področju sanitarne tehnike, je svoj nabor izdelkov razširil s celostnimi kopalniškimi rešitvami. Različne serije kopalniške opreme nosijo različne funkcionalnosti, vse pa povezuje dovršeno oblikovanje in vrhunska funkcionalnost elementov. Geberit Acanto je ena izmed serij kopalniške opreme, ki v ospredje postavlja najvišji nivo udobja in širokim naborom elementov, kar omogoča različne kombinacije za oblikovanje kopalnice po meri, brez kompromisov pri funkcionalnostih.

Kopalniška oprema Geberit Acanto – S širokim naborom elementov omogoča nešteto možnosti za opremo kopalnice, kot si jo želite.

Geberit Acanto –  veliko elementov za veliko svobode pri oblikovanju

S kopalniško opremo Geberit Acanto lahko vsako kopalnico oblikujete skladno s svojimi željami, brez sklepanja kompromisov, ko pride do vprašanja uporabnosti. S širokim naborom izdelkov, ki združujejo različne oblike in dimenzije umivalnikov ter umivalnikov za kopalnice za goste, bidejev, WC školjk in WC školjk brez roba za lažje čiščenje, so ustvarili idealno ponudbo za vse okuse in izzive.

Rešitve za najvišje zahteve kopalniških elementov:

Tehnologija Rimfree® – notranji del WC školjke je brez roba, kar zagotavlja lepši videz pa tudi močno olajša čiščenje.

Mehanizem QuickRelease – posebni tečaji na deski WC školjke omogočajo hitro in preprosto snemanje deske za še lažje vzdrževanje.

Slim Rim umivalniki – vgradni umivalniki Acanto se z ozkimi robovi skoraj neopazno zlijejo s površino pohištva.

Organske oblike – vse elemente odlikujejo mehki zavoji in vitek obris, kar zadovoljuje zahteve po privlačni in moderni opremi kopalnic.

Kopalniško pohištvo, ki se prilagaja vašim potrebam

Dodana vrednost kopalniškega pohištva Geberit Acanto so številne domiselne funkcije, ki omogočajo svobodo pri oblikovanju. Notranjost pohištva je povsem prilagodljiva – rešitve za shranjevanje ponujajo škatle za organizacijo izvlečnih predalov in odložišča na notranjih straneh vrat.

Oblikovalci kopalniškega pohištva Geberit Acanto so posebno pozornost posvetili izbiri kakovostnih materialov in površin, kot so steklo, kovina, lakirane površine ali les, hkrati pa so omogočili tudi individualno sestavo posamičnih vrst pohištva. Pri izbiri pohištva pa se lahko poigrate tudi z izbiro barv, saj so vsi elementi na voljo v štirih barvah – črni, lava, peščeno sivi in beli. Z izbiro podumivalniških omaric, visokih omaric, omar z ogledali in inovativnimi rešitvami za police so kopalnice Geberit Acanto izvrstna rešitev za vsako kopalnico.

Brezčasno oblikovanje kopalnic Geberit Acanto

Nežen organski slog z jasnim geometrijskim obrisom za lahkoten in vrhunski videz vseh kopalniških prostorov.

Kopalnica Geberit Acanto se prilagaja vašemu slogu

Izbirajte med številnimi elementi, načini shranjevanja, kakovostnimi materiali in barvnimi izvedbami.