Črtaste torbe so obvezen poletni dodatek!

Poleg črtastih srajc in oblek to poletje obožujemo tudi črtaste torbe.

Črtast vzorec radi nosimo vse leto, v poletnem času pa postane nepogrešljiv del naše garderobe. To ne velja le za oblačila, kot so črtaste srajce, ampak tudi za modne dodatke, najbolj pa so izstopale črtaste torbe.

Črtaste torbice ponujajo popolno kombinacijo poletnega stila in brezčasne elegance, poleg tega pa so tako vsestranske, da jih lahko nosimo za vsako priložnost.

Črtaste torbe so brez dvoma “IT” kos poletne garderobe! Črtaste torbe so na voljo v različnih barvah in velikostih in jih je mogoče zlahka prilagoditi vsakemu okusu in stilu. Od klasičnih mornarsko modrih modelov za sproščen, a eleganten videz, do torbic s pisanimi črtami v živih barvah za drznejše kombinacije, so črtaste torbe zagotovo poletni dodatek sezone.

Ne glede na to, ali se odpravljate na plažo ali večerni sprehod po mestu, so črtaste torbe idealna izbira, ki bo povzdignila vsak outfit, saj so tako vsestranske, da jih lahko uporabite za različne priložnosti.

Miu Miu še vedno vlada na področju črtastih torbic in ima zdaj kar nekaj novih iteracij v poletnih barvah, Chanel je s črtami okrasil mini torbico Chanel 22, Jacquemus pa ima v svoji ponudbi ekskluzivno črtasto torbico za čez ramo.

Ker so črstaste torbice trenutno velik trend, jih najdete tako v dizajnerskih trgovinah kot v trgovinah kot so Mango, Zara, H&M. Dostopne so prav vsem, in z njimi si lahko popestrite vsak stajling.

Vir fotografij: Instagram