8 večnih pravil dobrega stila

Z malo truda in malo denarja lahko vsaka dama doseže popoln videz.

Z malo truda in malo denarja lahko vsaka dama doseže popoln videz. Pripravite se na pravila, ki vas bodo ponesla na novo modno raven od glave do pet.

Uniformirano
Investirajte v klasične kose, ki jih nameravate nositi ves čas in si tudi želite, da bi vam služili leta in leta. Klasičen model kavbojk, bela srajca, bombažna majica … Takšni kosi bodo obnovili vašo garderobo in vam podarili videz dragega nakupa. Omara polna klasičnih modnih kosov vam bo podala odlično izhodišče za mnoge modne kombinacije.

Bodite urejeni
Razmršenost in »prost« stil ne bosta nikoli stalnici bogastva. Pazite, da so vaše modne kombinacije urejene, enostavne in dovršene, vse do zadnjega dodatka, pričesk in ličil. Za bolj »bogat« videz pogosto velja pravilo manj je več.

Osnove
Če ne drugje, investirajte v obutev in torbico, kot je recimo znamka Ara, ki pri oblikovanju in izdelavi obutve daje velik poudarek na kvalitetne materiale. Pridih minimalizma bo zakril dejansko ceno in kombinacijo povzdignil na bogatejšo raven.

Bodite iskreni
Preskočite umetno usnje v različnih barvah, ki se hitro uniči, saj z njim ne boste pretentali nikogar. Enako pravilo velja za obutev, modne dodatke ali usnjene jakne.

V dobri formi
Če boste oblekli ali obuli nek modni kos, se prepričajte da je še vedno v dobri formi, torej da je brez prask, zmečkanin ali lukenj.

Prva dama kot vzor
Zmeraj boste zadeli modno popolnost, če posežete po sončnih očalih , ki so ravno prav velika in v rumeno-rjavih motnih tonih zakrivajo vaš pogled. Vzor naj vam bo modna ikona Jackie Kennedy.

Kreativni detajli
Kot piko na i dodajte svoji modni kombinaciji prevelik plašč, ki ga lahko za lepšo silhueto stisnete v pasu. Tako bo vaš videz dovršen s pridihom razkošja.

Lepo negovane roke
Izbirajte naravne ali klasične rdeče tone, ki se odlično ujemajo z vašo poltjo in kombinacijo modnih kosov. Priporočamo paleto dolgo obstojnih lakov za nohte BeYu, ki jih najdete v vseh prodajalnah dm. Izogibajte se neonskim barvam lakov, kot tudi akrilnim živim barvam, saj bodo le te dajale cenen videz, česar si seveda nikoli ne želite.